Sutra izbor Vlade Kosova

Ipak ne treba dizati palac kad su šiptari u pitanju.

Шта ћу ја да радим, и како ћу ОВО да прокоментаришем, тебе се не тиче.
Ето баш ми је драго што су све маске коначно пале.
Овај режим је и довео Харадинаја на власт на Косову, оним "аферама" око његовог хапшења у Француској, "православним" возом и др.
То је намерно рађено да би се Харадинају дао ветар у леђа.
И ја имам право да то коментаришем како ја желим, нећу ваљда вас тзв."српске нациоаналисте" прво да приупитам да ли је "политички коректно".

Poslednja izmena:
rekao je da se izvrši razgraničenje izmedju Srbije i Albanije a to znači upravo to

Ne, apsolutno nije na to mislio, evo primera jednog, a ima ih vise, isto kao sto i Dobrca Cosic svojevremeno nije na to mislio:

Dačić je podsetio da u Srbiji ima mnogo više onih koji smatraju da je Kosovo izgubljeno i onih koji misle da je dijalog pokrenut da bi se priznalo Kosovo, te je njima poručio da dijalog nije potreban onima koji hoće da priznaju Kosovo.

http://rs.n1info.com/a290583/Vesti/Vesti/Dacic-Razgranicenje-a-ne-podela-Kosova.html

Како није издаја кад јесте издаја?

Pa za izdaju je potrebno mnogo vise i ja izbegavam tu rec zbog tezine i najcesce zbog nejasnoce, jer kad imas jos x Srba koji na KiM ZELE da udju u tu koaliciju, onda je (opet) pitanje koliko je izdaja, a koliko privrermena bruka i na kraju krajeva njihova odluka, odluka odraslih ljudi. Jer nikmo to nije mogao da im naredi bez sopstvenog pristanka.

(...)
Pa za izdaju je potrebno mnogo vise i ja izbegavam tu rec zbog tezine i najcesce zbog nejasnoce, jer kad imas jos x Srba koji na KiM ZELE da udju u tu koaliciju, onda je (opet) pitanje koliko je izdaja, a koliko privrermena bruka i na kraju krajeva njihova odluka, odluka odraslih ljudi. Jer nikmo to nije mogao da im naredi bez sopstvenog pristanka.

Подршка ЗЛОЧИНЦУ Харадинају од стране Вучићевих "српских националиста" на Косову и Метохији и није класична издаја, јер тамо више нема институција српске државе па се и нема шта више доле издати у правом смислу те речи, већ овај ИЗУЗЕТНО СРАМНИ догађај представља логичан крај неславне ере тзв. "српског национализма", односно "епохе" која је институционално почела пре тачно тридесет година контра-револуцијом која се десила на Осмој седницом Савеза комуниста Србије, септембра 1987ме. Тзв. "српски национализам", заснован на "одбрани Косова", овим је срамним чином ПОТРОШЕН.

p.s. Текст из "Времена" поводом 20 година од Осме седнице: http://www.vreme.co.rs/cms/view.php?id=513458

Poslednja izmena:
Подршка ЗЛОЧИНЦУ Харадинају од стране Вучићевих "српских националиста" на Косову и Метохији и није класична издаја, јер тамо више нема институција српске државе па се и нема шта више доле издати у правом смислу те речи, већ овај ИЗУЗЕТНО СРАМНИ догађај представља логичан крај неславне ере тзв. "српског национализма", односно "епохе" која је институционално почела пре тачно тридесет година контра-револуцијом која се десила на Осмој седницом Савеза комуниста Србије, септембра 1987ме. Тзв. "српски национализам", заснован на "одбрани Косова", овим је срамним чином ПОТРОШЕН.

p.s. Текст из "Времена" поводом 20 година од Осме седнице: http://www.vreme.co.rs/cms/view.php?id=513458

Lagoje!

A kad si ti isao sa Perisicem na zlocinacki NATO brod?

Protiv svoje drzave, naroda i zakletve!

Sta si ti?

Ову сам тему хтео да назовем "Како је пропао рокенрол" али сам одустао јер би особље то обрисало.

- - - - - - - - - -

Lagoje!

A kad si ti isao sa Perisicem (...)
Највише доказа против Харадинаја, сада и званично вашег савезника на Космету, сакупио је Перишићев саборац у Демократској опозицији Србије, "издајник" Владан Батић.

Иначе веома је важно што сада Вучићева десница - "Трећа Србија", "Заветници", браћа Глишић и њихова организација и интернет радио, "Наши", "СНП 1389" и остали који су један од стубова Вучићевог режима - више неће имати ЧИМЕ да тај режим бране пред тзв. "српским националистима".
Вучић ће покушати да им да другог "меса" за прежвакање, а у виду "Декларације о положају српског народа у региону", али то је слаб и провидан пропагандни акт, са којим се не може анулирати овај сраман чин подршке злочинцу Харадинају. Најављена "Декларација" је смешно копирање Меморандума САНУ који претходи горе поменутој Осмој седници, тј докуменат који су победници Осме седнице - предвођени "новим српским вождом" - преузели као свој програм пре тридесет година - програм који је Србију довео до овога где је она данас.

Poslednja izmena:

Mrzi me da citam taj tekst samo mi jos to treba, ali su u pravu, jeste sramno i poraz te ideologije laznog nacionalizma, ali ni ovako ne valja.

Pozz.

21430342_117023658963148_400228060147312394_n.jpg

http://www.danas.rs/politika.56.html?news_id=356051&title=NS%3a+%e2%80%9c%c4%8cestitka%e2%80%9d+Vu%c4%8di%c4%87u+na+izboru+Haradinaja

NS: “Čestitka” Vučiću na izboru Haradinaja

Nova Srbija (NS) čestita predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću izbor Ramuša Haradinaja za premijera kosovske Vlade, saopštila je danas ova stranka.

0201foto_FoNet_Vlada_Srbije.jpg

Vučićeva Srpska lista podržala je za predsednika kosovske Vlade, čoveka koji je počinio najveće zločne protiv Srba na Kosovu i Metohiji.

Time je Srbija, na čelu sa Vučićem, dala pun legitimitet zločinačkom kosovskom premijeru i njegovim institucijama i priznala nezavisnost Kosova , a Vučić je postao prijatelj sa Hardinajom, kome je, bez referenduma o tom pitanju i mišljenja građana Srbije, poklonio deo srpske zemlje - Kosovo i Metohiju, navedeno je u saopštenju.

Nova Srbija pita do kada ćemo da tolerišemo i ćutimo i ne reagujemo na bahatosti Srpske napredne stranke i Aleksandra Vučića koji je ovim potezom ponovo ubio sve one junake sa Košara i širom Kosova koji su dali živote braneći južnu srpsku pokrajinu i narod koji je tamo živeo i stradao.

Olako su Vučić i njegovi vlastodršci zaboravili martovski pogrom 2004. godine , hiljade ubijenih i proteranih Srba i na desetine spaljenih srpskih crkava i manastira na nekada nama svetom Kosovu.

Novoj Srbiji je razumljivo zašto Vučić to čini, njega ne interesuje ni Kosovo, ni Srbija, on će zarad vlasti, tako kako je danas Haradinaju predao Kosovo, sutra predati i Vojvodinu, i Šumadiju, i Rašku oblast.

Nova Srbija smatra da SNS i njeni kadorovi uništavaju i rasturaju državu u svakom pogledu i moli Marka Đurića, a i predsednika Srbije Aleksandra Vučića da podnesu ostavke i ubede građane Srbije da ovoj državi i narodu stvarno žele dobro, zaključeno je u saopštenju NS.

- - - - - - - - - -

:bravo:

Back