sutljiv i pricljiva ?

Kad pricas puno kazu pas koji laje ne ujeda :mrgreen: Kad cutis onda si glup za razgovor sa zenama :lol: Nema pravila sve zavisi od trenutnog raspolozenja bilo koga :)

jeste ALI POSTOJI SELJAČKA VARIJANTA

pa sad ako ON ĆUTI - seljačina vodi svoju politiku, pričaj ti njemu do sutra će uradi šta njemu merak a oće i da nasrne ako ga stopiraš

takodje SELJAČKA VARIJANTA onog što mnogo priča poput seljačkog kera - i LAJE i UJEDA, a glavna fora "pa reko sam već"

- - - - - - - - - -

čuti Sladžo ti si glupa, pusti mene da pričam
Ja moju Sladžu nisam poznavao dok se nismo upoznali
Sladža cepa gorču a ja cepam sladžu

Žene vole da te slušaju ako imaš lep glas i smisleno pričaš.Jesi li taj ili nisi?...Ravana?

e brate gotiva si, mislim sve što pričaš je ok, ali brate ja sad dopunjujem komentar zbog obračanja Sladži a ti ulečeš
mislim brate apsoltno nije u redu a i sabajle brate vidi, sedam sati brate i petnaest minuta, ti treba brate da ležiš u krevet i drkaš fejsbuk
a mene pustiš da kažem šta sam mislio, ovako sam morao da obrišem dopunu da ne bi bilo da tebe muvam
apsolutno si mi pokvario koncept brate, ja tebi ne ulečem a tebe gotivim ali si ti mene sad zeznuo
znam brate da nisi namerno ali ispalo brate ko da jeste, kao da si jedva čekao, ne moraš ništa da pričaš mislim razumemo se
Sledeči put razmisli brate kad me budeš video, znaš me brate kakav sam...

Poslednja izmena:
A možda ćeš ti postati "mirnija"

Jer će njegova čutljivost smirujući uticati na tebe

Donekle smiruju ali ta ćutljivost je zajebana kad postoji neki problem: dok ovi drugi bacaju sve na sto da se rešava odmah ovi ćutljivi ili ćušnu pod tepih ili se zatvore kao kakve školjke, i to dosadne.
Ne znam, fina je to komplementarnost ali se mora biti pažljiv, tanka je linija od savršenog dopunjavanja do besa i razdora zbog različitosti

To se slaze kao mazohist i sadist . Bi li takvog jednoga vi koje ne zatvarate usta ?

il bi ja njega ubila u pojam il bi on mene..
cisto da se zavede u zapisnik meni je rodjena baba jednom rekla ne budi dosadna :rotf: ustvari msm 2x :rotf:

- - - - - - - - - -

Donekle smiruju ali ta ćutljivost je zajebana kad postoji neki problem: dok ovi drugi bacaju sve na sto da se rešava odmah ovi ćutljivi ili ćušnu pod tepih ili se zatvore kao kakve školjke, i to dosadne.
Ne znam, fina je to komplementarnost ali se mora biti pažljiv, tanka je linija od savršenog dopunjavanja do besa i razdora zbog različitosti

ne mora da znaci imas pricljivih koji ne pricaju o ozbiljnim temama i svom liku i delu :mrgreen:
a mogi i ovi sto malo pricaju da to svedu na najbitnije;)

e brate gotiva si, mislim sve što pričaš je ok, ali brate ja sad dopunjujem komentar zbog obračanja Sladži a ti ulečeš
mislim brate apsoltno nije u redu a i sabajle brate vidi, sedam sati brate i petnaest minuta, ti treba brate da ležiš u krevet i drkaš fejsbuk
a mene pustiš da kažem šta sam mislio, ovako sam morao da obrišem dopunu da ne bi bilo da tebe muvam
apsolutno si mi pokvario koncept brate, ja tebi ne ulečem a tebe gotivim ali si ti mene sad zeznuo
znam brate da nisi namerno ali ispalo brate ko da jeste, kao da si jedva čekao, ne moraš ništa da pričaš mislim razumemo se
Sledeči put razmisli brate kad me budeš video, znaš me brate kakav sam...

vidim ja i obrisano :heart2:

Back