Суштина MGTOW или да ли је истина да су женомрзци? (наравно не).

Феминизам је идеологија која има за циљ да преваспитава мушкарце да би женама испуњавали захтеве, док MGTOW идеологија има "повлачећи" карактер који не преваспитава жене да се приклоне мушкарцима него да мушкарце научи како да се заштите, како да стекну самосвест, и да их научи да је за њих могућ а често и лакши живот без жена.
Какав је то мушкарац коме треба заштита од жена?

Dobro mozda si ti ovako yebac stamen kamen ne moze ti zena nista. Doduse dok se ne razvede od tebe i skapiras kako to dete odlazi iz tvojih ruku. Tada ces se osetiti ko popisan oko srca. Kao da si silovan. Dostojantsvo? nekoliko kategorija iznad. Ovo je na nivou impulsa. Ko da ti neko sece deo srca od tebe. Doduse ako si normalan covek, ako si krele, bolece te doope. A tad nisi ni covek, ni muskarac, ni pickica, jednostavno si krele.
A u sve to se ulazi sa: ja sam muskou,meni zene ne mogu nista. Zene obozavaju takve.

Нормалан, паметан, финансијски одговоран. Нико не треба да трпи психичко малтетирање и да се понижава и уваљује у разне проблеме испуњавајући услове Светим женама.

Неће ни друге мушкарце већ само материјално од њих и све оне које могу да искористе.
Како знаш да неће мушкарце, већ материјално, кад немаш искуства са женама?

:dontunderstand:

Како знаш да неће мушкарце, већ материјално, кад немаш искуства са женама?

:dontunderstand:
Видим са свих страна шта се дешава, чак и више од већине имам искуства на љубавном тржишту јер сам му нон-стоп изложен и знам за чиме се сви мушкарци суочавају док траже неког.

To je ono od cega treba da se ti ameui emancipuju, od ispiranja mozga i modela ponasanja pateticnih holivudskih karaktera.
A moze i to da uzme u svoju korist. Ima jedna mala studijica, tj eksperiment koji je radila jedna grupa muskaraca gde su ponasanje i imidz uskladjivali po nekim klise filmskim karakterima koji odgovaraju njihovim pojavama. Fazon super fan dude ili smoren dud od zena-tejk no bulshit fazon i td. I poprilicno im upalilo. Toliko su isprani da cak i prihvataju ljude po tim modelima.

Жене искоришћавају мушку слабост што су им привлачне жене, и њихов алтруизам, направивши од себе "савршенији" пол којем све мора да буде по вољи и који тврди пазар, чинећи то да наивни мушкарци морају да испуњавају све женске захтеве и да се задовољавају мрвицама.

У коментарима на друштвеним мрежама у вези са мушко-женским темама, жена је увек у праву а мушкарац је увек кривац. Кад жена звоца она је у праву и мушкарац је крив, кад мушкарац звоца он је нарцис а она недужна жртва таквог мушкарца од којег треба да се спаси. И још небројено сличних ситуација.

И зато, MGTOW учи мушкарце да не буду наивни и да не уништавају сопствене животе због своје доње главе, већ да рационално сагледају мушко-женске односе и да се сачувају. Многи MGTOW-ци немају ништа против необавезног секса, осим ако се они сами не труде и не испуњавају понижавајуће услове око тога, а необавезан секс је често и најлепша и најискренија ствар у мушко-женским односима, безусловна љубав не постоји а и већина ствари се своди на лажне лепе приче.

Back