Зато што не могу да управљају нама, то је за њих угрожавање.Kakva je ugroza zena ako muskarci bjeze od njih![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Зато што не могу да управљају нама, то је за њих угрожавање.Kakva je ugroza zena ako muskarci bjeze od njih![]()
Какав је то мушкарац коме треба заштита од жена?Феминизам је идеологија која има за циљ да преваспитава мушкарце да би женама испуњавали захтеве, док MGTOW идеологија има "повлачећи" карактер који не преваспитава жене да се приклоне мушкарцима него да мушкарце научи како да се заштите, како да стекну самосвест, и да их научи да је за њих могућ а често и лакши живот без жена.
Dobro mozda si ti ovako yebac stamen kamen ne moze ti zena nista. Doduse dok se ne razvede od tebe i skapiras kako to dete odlazi iz tvojih ruku. Tada ces se osetiti ko popisan oko srca. Kao da si silovan. Dostojantsvo? nekoliko kategorija iznad. Ovo je na nivou impulsa. Ko da ti neko sece deo srca od tebe. Doduse ako si normalan covek, ako si krele, bolece te doope. A tad nisi ni covek, ni muskarac, ni pickica, jednostavno si krele.Какав је то мушкарац коме треба заштита од жена?
Нормалан, паметан, финансијски одговоран. Нико не треба да трпи психичко малтетирање и да се понижава и уваљује у разне проблеме испуњавајући услове Светим женама.Какав је то мушкарац коме треба заштита од жена?
Неће ни друге мушкарце већ само материјално од њих и све оне које могу да искористе.Ovo je nekakvo muško pribežište od žena u koje se sklanjaju muškarci koje te žene - ni neće![]()
Aha, advokatska komoraНеће ни друге мушкарце већ само материјално од њих и све оне које могу да искористе.
Како знаш да неће мушкарце, већ материјално, кад немаш искуства са женама?Неће ни друге мушкарце већ само материјално од њих и све оне које могу да искористе.
Видим са свих страна шта се дешава, чак и више од већине имам искуства на љубавном тржишту јер сам му нон-стоп изложен и знам за чиме се сви мушкарци суочавају док траже неког.Како знаш да неће мушкарце, већ материјално, кад немаш искуства са женама?
![]()