Susreti kulinara, ugostitelja i vinara "Gastwine 10" 2010

Povratak

Zainteresovan član
Poruka
204
Međunarodni centar za unapređenje ugostiteljstva i turizma, pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva za ekonomiju i regionalni razvoj - sektor turizma i Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede a zbog velikog interesovanja za sve ljubitelje vina organizuje po VIII put jednistvenu stručnu međunarodnu manifestaciju festival vina i ugostiteljstva. Ovo je najveća berza u regionu ponude i potražnje vina i hrane. Pored degustacije, slaganja vina i hrane, i izuzetna prilika da predstavite Vaše proizvode u stručnom katalogu i na promociji za vreme festivala...

Više o susretima

Hej, potpuno sam nova na forumu i vec na prvu loptu sam nasla nesto sto me je bas obradovalo... Ova manifestacija je bas super stvar - ili bar tako na prvu loptu deluje. Iskreno, nisam znala za ovo, iako je vino (a i hrana )moja velika ljubav. Nisam bas neki ekspert u toj oblasti :( , (bar ne jos), ali mi deluje kao da bih na ovakvom nekom mestu mogla da dobijem sve informacije o hrani i vinu... Interesuje me, da li je neko prethodnih godina bio ovde i kakvo je vase iskustvo?! :)

P.S. Hvala za link... ;)

Back