Susret

gost 94137

zmajka
Poruka
43.846
Ponovni susret sa tobom kao magija koja mi muti um... Slučajno, u prolazu, srećem te u gradu i u trenutku oživljavam sve stare uspomene i pitam se kako bi bilo opet te dodirnuti, poljubiti, imati... Imaš i dalje taj zavodljivi pogled i stav kojim me osvajaš bez reči i nakon toliko vremena ništa mi više nije potrebno da te opet poželim.
Gledaš u mene sa druge strane ulice, kroz sav taj prostor, kroz ljude, kroz vreme koje je ostalo za nama. Osećam kao da stojim gola tu pred tobom, glad u tvom pogledu me skida i razoružava. I želim da sam gola sada, da možeš da me dodirneš, da kao nekad pređeš prstom niz moj vrat, lagano između grudi, do pupka i dok se izvijam pod tvojim dodirom i ostajem bez daha, da čujem tvoj šapat, osetim tvoj dah na vratu i izdignem se tako da znaš da želim da spustiš ruku do mog međunožja... i da me samo lagano pomaziš, ostavljajući me i dalje željnu dodira koji me u par sekundi može dovesti do orgazma.
Gledam te i pitam se da li se sećaš toga kako sam umela sa tobom da svršim od samo jednog pravog dodira, od jednog šapata, pogleda, poljupca... Dok mi rukom pokazuješ da ti priđem, da li razmišljaš o tome koliko je dobro zvučalo tvoje ime koje sam kroz vriske i stenjanja izgovarala dok me tucaš?
I dok koračamo jedno ka drugom da li si svestan toga da je sex sa tobom bio toliko dobar da jedino o tome mogu da razmišljam dok te gledam?
Sada si tu, na korak od mene. Tvoj osmeh me osvaja i znam da me vidiš onakvu kakva i želim da budem- gola i tvoja. Grliš me i izgovaraš neke nebitne reči, ne čujem ih, tvoj miris mi remeti sva čula... Drhtim. Gorim. Umirem od želje da te imam.
Toliko toga želim da ti kažem... a sve se svodi samo na jedno- na želju da te opet osetim u sebi. A kako da ti kažem to na sred ulice, pred tvojim prijateljima? Grickam usnu, pokušavam da se suzdržim, dodirujem te kao slučajno po ruci i nadam se da možeš da dopreš do mojih misli.
-Drago mi je što sam te srela- izgovaram dok lagano odlazim svojim putem.

Dok ležim u krevetu i pokušavam da zaspim, misli o tebi jedna za drugom proleću kroz glavu. Zamišljam da sam sa tobom, ponovo u tvom krevetu, da me ****** kao da nam je to poslednji put u životu. Volela sam da vrištim dok sam pod tobom, na tebi, dok si u meni iz svake moguće poze... Zamišljam kako klečim pred tobom, nabijaš mi ga jako od pozadi... bukvalno osećam da si tu, da si toliko blizu mene, osećam tvoj miris, čujem ti glas i znam da ću svršiti od samo jednog dodira... krećem rukom ka gaćicama, želim da svršim uz misao o tome kako mi radiš ono što najviše volim... drhtim... isprekidano dišem...
Sa stola odjednom dopire svetlo, okrećem se i vidim tvoje ime na ekranu telefona. Javljam se i pitaš me šta radim. Kažem ti da sam baš mislila na tebe i na neke stare dane...
-I ja sam ceo dan mislio o tome- kažeš uz osmeh i dodaješ- i morao sam da dođem. Tu sam do ujutru, čekam te.

Lagano koračam ulicom i znam- noćas ću opet vrištati tvoje ime.
 
Dopada mi se tvoje tecno pripovedanje, citalac se s lakocom moze uneti u pricu, bukvalno se moze "teleportovati" kraj njenih aktera, a i sadrzaj same storije je zanimljiv, realna erotika. :ok:
 

Back
Top