Susret posle mnogo godina

nekim ljudima je tesko prevazici neke stvari...posebno onim 'emotivcima'. nekako je neshvatljivo da sve sto ima pocetak ima i kraj.
a stvarno je tako.
nekada je kraj nejasan. ali je sasvim izvesan.

sasvim je korektno i zadrzati kulturan nivo komunikacije, ali neki kontakti su prosto proslost. dok su neki ipak konstanta :)

Početak i kraj? Tužno, tužno...Podseti me na moje iskustvo sa jednom drugaricom. Kada sam pošla u osnovnu školu ona me je maltretirala i mučila dugo. Opasno dete bilo! Trudila sam se da je izbegnem koliko god sam mogla ali uvek se lepi na mene kao magnet. :mrgreen: Posle promena škole i posao, ona me je našla :eek: .A ja, mekog srca, pođem ja za njom za BGD gde upozna dečka odnosno budućeg muža, ja onako iz dobre namere joj rekla da on nije za nju i da će je povrediti. Ipak se udala za njega i tamo ostala. Dugo dugo se nismo čule sve dok nije se pojavio internet i gnjavila me da nastavimo druženje. :aha: Promenile smo se, postali smo bolje nego deca. Ali šta se posle pokazalo! U tom braku s njim prošla je kroz pakao, ostala ne nevoljena i neshvaćena i od svoje dece, razvela se i dan danas teško opstaje i jedva izlazi kraj sa krajem. :fdlan: Jao, nije me poslušala! Mislim da ćemo se dalje družiti ali povremeno kad nam se ukaže prilika sve dok smo žive. Ja i baš ne volim da se družim sa devojkama i ženama, zaista su kvarne, kobajagi su s tobom a posle te ostave i ignorišu i zaborave te a od kulture ni reči. :roll:

Sa onima sa kojima nismo bili preterano emotivno vezani onako iz čistog druženja kasnije će odraziti u životu neko kulturno poštovanje i javljanje, toliko. Sa ovima sa kojima smo se vezali emotivno ili oni sa nama bilo bi bolje da ih zaobiđemo u širokom luku. :D

nekim ljudima je tesko prevazici neke stvari...posebno onim 'emotivcima'. nekako je neshvatljivo da sve sto ima pocetak ima i kraj.
a stvarno je tako.
nekada je kraj nejasan. ali je sasvim izvesan.

sasvim je korektno i zadrzati kulturan nivo komunikacije, ali neki kontakti su prosto proslost. dok su neki ipak konstanta :)
pa znas kad bih poljubio bivsu koja jiimala nekog u medjuvremenu..pff

Back