Enina
Elita
- Poruka
- 22.131
Pozz..sta vi mislite o ovome?Sad na fb me neko uvjerava da je to zena koja u sebi nosi tudze dijete..meni nekako to glupo zvuci..ta recenica.

Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па није нужно да се то увек ради за новац.Za pare dati dijete..
Znas sta mi nije jasno?Kako mogu dati drugom to dijete?Па није нужно да се то увек ради за новац.
Па не могу сви. Постоји ко може, и то је океј.Znas sta mi nije jasno?Kako mogu dati drugom to dijete?
Bas sickImaš slučaj kada u seriji "Prijatelji", Fibi Bufe nosi decu svoj polubrata. Valjda je imala trojke. Malo je sick ali ono.
da volimo decu ali podrzavamo abortus. Sta ti je ljubav. Bolje ga ubiti nego roditi i dati. Kakva plemenitost.Normalno.Nismo svi isti.
Zato sto se u surogat majku ubaci oplodjena jajna celija druge zene, znaci to dete nece imati nikakve genetske slicnosti sa surogat majkomZa pare dati dijete..
PA nije, jer opet nosi oplodjenu jajnu celiju, znaci ta beba nece imati tvoj genetski materijal ( u slucaju polubrata imace zajednickog roditelja ). To se sve ucilo na casovima biologije....Bas sick
ovo je jako diskutabiono pitanje.. i pretesko za ovu temu.da volimo decu ali podrzavamo abortus. Sta ti je ljubav. Bolje ga ubiti nego roditi i dati. Kakva plemenitost.
Meni se ta logika dopada. Zašto abortirati (po meni to je ubistvo) kad možeš dati na usvajanje kad ne želiš to dete. Prosto.ovo je jako diskutabiono pitanje.. i pretesko za ovu temu.
ali pokreni temu o abortusu ako zelis.
Zato se sklapa ugovor. I opet ti neces biti genetski roditelj tog deteta, surogat majka je u ovom slucaju bila inkubator. Po logici pojedinih strasno je staviti dete u inkubator ukoliko se rodi prevrmeno....koliko sam cuo u nekim situacijama je posle problem majke da se odrekne tog deteta.
Tako je. Abortus je odlucivanje o sopstvenom plodu, surogat je rentiranje stomaka.ovo je jako diskutabiono pitanje.. i pretesko za ovu temu.
ali pokreni temu o abortusu ako zelis.