surcin(Nikola Tesla)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

muamba

Primećen član
Poruka
541
stavio sam ovu temu na pdf ekonomija , ali nema komentara , pa reko da prebacim ovde ako se ne kosi sa pravilima, ako se kosi neka admini brisu.

u 6 ujutro(danas) je prvi let bio za englesku, drugi pet minuta kasnije za bodrum, potom u 6 i 10 cetiri leta za frankfurt itd...znaci cirka 1000 putnika u sat vremena.
nakon policijske i pasoske kontrole ,nista nije bilo otvoreno, novine se nisu mogle kupiti, kamoli kafa popiti ili pazariti u duty free shopu ...sve zatvoreno.

samo me zanima jel sistem iz starih vremena ostao ili se ima previse para , pa budzetu aerodroma a samim tim i srbije ne trebaju pare???

bruka i sramota , pa nismo samo mi gastarbajteri bili tamo , mnostvo stranaca je ostalo zgranuto

samo me zanima jel sistem iz starih vremena ostao ili se ima previse para , pa budzetu aerodroma a samim tim i srbije ne trebaju pare???

Sve prodavnice, pa i DFS, kao i restorane i još mnogo toga aerodrom je prodao privatnicima. U okviru aerodroma je ostao samo sektor saobraćaja, tehnike, vatrogasna brigada i administracija.

Sve prodavnice, pa i DFS, kao i restorane i još mnogo toga aerodrom je prodao privatnicima. U okviru aerodroma je ostao samo sektor saobraćaja, tehnike, vatrogasna brigada i administracija.

to ne bi trebalo da ima veze,u ozbiljnim ustanovama rukovodstvo odredjuje radno vreme licima koja posluju u sklopu aerodroma,zel.stanice,....Zakupila si lokal na aerodromu, namena ta i ta, moras da radis od-do

Poslednja izmena:
stavio sam ovu temu na pdf ekonomija , ali nema komentara , pa reko da prebacim ovde ako se ne kosi sa pravilima, ako se kosi neka admini brisu.

u 6 ujutro(danas) je prvi let bio za englesku, drugi pet minuta kasnije za bodrum, potom u 6 i 10 cetiri leta za frankfurt itd...znaci cirka 1000 putnika u sat vremena.
nakon policijske i pasoske kontrole ,nista nije bilo otvoreno, novine se nisu mogle kupiti, kamoli kafa popiti ili pazariti u duty free shopu ...sve zatvoreno.

bruka i sramota , pa nismo samo mi gastarbajteri bili tamo , mnostvo stranaca je ostalo zgranuto

Nedelja je SVETI DAN u SRBIJI a jedan od svetih u CG. Tako da to moras znati ubuduce kada dolazis ovde.
I to je dobro PO MENI.
Ma da su mogli da podele radno vreme tako da neko ne radi neki drugi dan a da ima nekoga u Nedelju.

Citam ovo i bas sad gledam na aerodrom.blesti Kuca mi je oko 2 km daleko u pravcu Surcina. Avioni ove godine nenormalno mnogo lete.Sezona i dijaspora i nasa i BIH,Makedonija. Broj putnika je veliki i svi bi kupili aerodrom a niko JAT . Uvek su neki levaci na celu ove institucije pa Srbija nema neku korist da je neko malo pametniji na celu dobit bi mogla biti vise desetina miliona evra ali to je partijska firma DS.

Nijedan aerodrom u SAD ca kojeg se obavlja međunarodni saobraćaj nije privatizovan – aerodromi su u vlasništvu gradova. Većina velikih aerodroma u Evropi nije privatizovana. Privatizovani su uglavnom manji aerodromi koji opslužuju saobraćaj regionalnih i niskobudžetnih prevoznika. Takođe, nijedan aerodrom u zemljama bivše SFRJ nije privatizovan. Aerodromi nisu privatizovani jer predstavljaju prirodni monopol od kojeg vlasnici, države, ostvaruju ogromne prihode, zapošljavaju više desetina hiljada radnika.

Ali, ova vlast je već podelila akcije gradjanima i zaposlenima, kao i bivšim zaposlenima.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back