- Poruka
- 50.289
Neko mi je pricao da je nekad "suptilan" znak da se nekome neko svidja bio duvanje dima cigarete u lice...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

) Sve ono sto radis ti kad ti se neko svidja rade i oni kad im se neka svidja..nisu oni nista posebno drugaciji...Pisite vise o ovome, ja nikad nisam umela da prepoznam znakove da je neki muskarac zainteresovan za mene.
(Ostavljam i mogucnost da nikad niko nije ni bio zainteresovan)
Ozbiljno, nedavno mi je jedan nesto rekao i okupila sam armiju da tumacimo sta to znaci. Od mog poleta pocetnog u fazonu jaoooo svidjam mu se, dosli smo do toga da je djubre uobrazeno bezobrazno koje se poigrava mojim tananim osecanjima.
A ja kad mi se neko svidja obicno mu dajem do znanja nepogresivo tako sto se svojski trudim da mu dam do znanja da mi se ne svidja. Dakle, ako misli da sam psiho koji bi mu pobio familiju, to je to, svidja mi se.
Najcesce prosto samo kazem. A pre toga paznja. Ono kao da se oseti posebnim. Zavisi od okolnosti. Pravim pite, proje (nije reklama za ketering), prezentacije o bitnosti, zahvalnice postojanja, idem svuda gde me pozove, smejem se svemu sto Kaze i misli da je duhovito ko lud na brašno, dodirujem ga tako po ledjima, ramenima, hvalim stajling....i ako nista ne uradi onda mu kazem otvoreno, jer mi valjda nije dovoljno jasno da mu se ne svidjam no mi treba dodatno ponizenje i on me odjebe i tako.

U bre, kolko sam ja tih dodira po ledjima i kicmi dobila a pojma nisam imala da su to kao neki znaci...najsuptilniji je kada joj ovlas u hodu dok setate dodirnes ledja po kicmi.
a njen je najsuptilniji po obicaju dok cavrljate da te dohvati za dlan i kao gleda u njega.

Ja obično citiram poruke na forumuNeki ljudi flertuju pogledom, drugi pričom, a treći tako vešto glume nezainteresovanost da ni FBI ne bi otkrio šta stvarno osećaju.
Koje suptilne znakove koristite kad vam se neko svidja...recimo, da li je to direktan pogled
koji traje sekund duže, smešak bez razloga, ili slučajno "slučajno" dodirivanje?
Koji je vaš stil?

Kako je ovo divno sročeno .Pisite vise o ovome, ja nikad nisam umela da prepoznam znakove da je neki muskarac zainteresovan za mene.
(Ostavljam i mogucnost da nikad niko nije ni bio zainteresovan)
Ozbiljno, nedavno mi je jedan nesto rekao i okupila sam armiju da tumacimo sta to znaci. Od mog poleta pocetnog u fazonu jaoooo svidjam mu se, dosli smo do toga da je djubre uobrazeno bezobrazno koje se poigrava mojim tananim osecanjima.
A ja kad mi se neko svidja obicno mu dajem do znanja nepogresivo tako sto se svojski trudim da mu dam do znanja da mi se ne svidja. Dakle, ako misli da sam psiho koji bi mu pobio familiju, to je to, svidja mi se.
Najcesce prosto samo kazem. A pre toga paznja. Ono kao da se oseti posebnim. Zavisi od okolnosti. Pravim pite, proje (nije reklama za ketering), prezentacije o bitnosti, zahvalnice postojanja, idem svuda gde me pozove, smejem se svemu sto Kaze i misli da je duhovito ko lud na brašno, dodirujem ga tako po ledjima, ramenima, hvalim stajling....i ako nista ne uradi onda mu kazem otvoreno, jer mi valjda nije dovoljno jasno da mu se ne svidjam no mi treba dodatno ponizenje i on me odjebe i tako.