Evo da ne otvaram novu temu... ali ja sam imao slican problem
Moja devojka i ja imamo po 20 godina i 2 godine zivimo zajedno, ona je medicinska sestra a ja studiram knjizevnost i sviram (zaradjujem). Kada smo poceli da se zabavljamo ja sam..slobodno mogu reci bio na losem glasu u gradu. Momak bez cilja, pevac i frontmen PANK benda, poznat po svojim "glupostima" . I naravno...njen tata se raspitao i cuo o meni svakakve price, tipa da sam bio sa x devojaka, da imam razne bolesti, da sam narkoman, da se vucem po narkomanskim rupama i da su svi ljudi iz mog okruzenja takvi. Naravno, to je nije istina. Sve vreme dok sam vodio taj nocni zivot ja sam ucio skolu, zavrsio gimnaziju i vanredno srednju muzicku. Polagao i prosao prijemni na akademiji jazz gitare u Amsterdamu a zavrsio na knjizevnosti. Kada sam napunio 18 godina presao sam u stan svojih roditelja koji zive u Kanadi a do tada sam ziveo sa bakom i dekom, sto je bio jos jedan veliki minus...
Nas dvoje se zabavljamo nesto vise od 3 godine i kada sam se preselio u svoj stan, ne dugo posle toga sam je pitao da li bi zivela samnom i ona je pristala ali pod odredjenom dozom straha od roditelja jer ipak sam ja u njihovoj kuci uvek bio i ostao tabu tema.
I evo sada...nas dvoje nemamo nikakvu podrsku od njenih, moji baba i deda su matori ljudi, posetimo ih ali oni se ne mesaju u nas zivot, moji zive i rade u Kanadi tako da smo nas dvoje BUKVALNO sami sto se toga tice. Mi vodimo jedan sasvim pristojan zivot, mozda i vise od toga jer ja od svirki dobijam zaista dobru sumu, ona cak i ne bi morala da radi ali tako zeli...
Hocu da kazem da nije sve tako crno kada se neko mesa i zeli da bude pored vas. To ume da pomogne...