pa to je normalno posle par godina, ni meni se odavno ne dize na moju zenu, cim je vidim ili cujem kao strasnu pojavu odma razmisljam sta li sad oce ,sta joj smeta, sta li ce da dzvanjka, koji je sad problem, a i ona vise nije mlada.... uslovni reflex jbga . erotika-0.
moze ceo dan da ide gola po kuci vise neosecam nista samo odradim bas kad moram na brzaka otaljam.
al svakom se to desi pa se covek i tesi.
svakom se desi to prezasićenje...ali znaš zašto?
zato što većina ljudi navali kao sivonje,svaki dan,ili svaki drugi...pa da je ne znam kako privlačna,i žena iz tvojih snova, mora da dosadi kad tad...
ista stvar kao kad bi jeo tvoje omiljeni specijalitet svaki dan, samo je pitanje vremena kad ćeš da se prezasitiš..
tako i žene,kad se prezasite,i kad im dosadi muž ,pomisle da nema nekakve hemije, šta god to znači...pa krenu da švrljaju i varaju...
dakle, stvar je u umjerenosti...najviše jednom u 7 dana, ili 10,i ti i ona...mada najbolje prvo da se odmaknete jedno od drugog nekih 2,3 mjeseca,i da niko od vas ne masturbira paralelno sa apstinencijom od seksa...pa ćeš da vidiš kako će da ti proradi ta erotika...i tebi, a i njoj...

mada, i 10 dana je mnogo, jer je Bog zamislio seks isključivo u svrhu reprodukcije, a to što nastaje zloupotreba tih zadovoljstava je srž problema...dovodi do varanja i razvoda...jer pogotovo pretjerivanje uništava strast, i cjelokupan odnos...i tako se na kraju otaljava, umjesto da pršti,a ako hoćeš da pršti do kraja života, moraš da budeš umjeren, ali jako umjeren..
pogledaj i u prirodi, svi sisari imaju tjeranje jednom, ili dva puta godišnje...