Supkulture i erotska privlačnost

Govorim o pank, metal, rep, emo, tehno, alternative, skinhead, goth... supkulturama. Da li vam je nešto od ovoga ikad bilo privlačno i da li vas pali, i zašto? Zašto ne? Isto kao sa uniformama (policajac, med. sestra, vatrogasac, šinter, mesar), i ovde se radi o jednoj uniformisanosti, ali dubljoj, kompleksnijoj, jer svaka od ovih supkultura nosi u sebi i poruku i stil života plus filozofiju koja mnogo šta oblikuje. Čak i fejkeri kad udju u taj svet pokupe dosta toga kroz društvo i soc. odnosa. Šta vas je ložilo ili vas loži i da li ste imali kontakte sa nekim iz ovih supkultura (koje se ugl. vezuju za tinejdž populaciju, znači mladje ljude ali ima i starijih). Da li ste bili pripadnik neke... ja nisam ali sam bio često u kontaktu sa raznima i pružao podršku.

Metal osoba, tj. pripadnica metal supkulture (mada malo vuče i na goth):

Pogledajte prilog 1139897
Ovom detetu,...kad skineš tu "vamp" šminku sa lica, izgledaće k'o čobanica! 😁

P' ja sam bio u tom fazonu jer sam se nadao da zenske tamo vole sado mazo. Stavi te alke, ogrlice, ja u drustvu ne mogu da disem, tahikardija. A onda kad sam provalio da je to samo kozmetika, tad sam postao dizelas. Evo i vozim dizelasa.

Emo (i ribe i dečaci) vole bdsm ponekad, i tad su krajnje submisivni. Ima slučajeva da je namerno u tome jer tako iskazuje tu svoju erotsku opredeljenost. A ima i pravih emo osoba, apatičnih, suicidnih, pa pristaje na sve jer se veže za tebe. Strah od napuštanja, od sveta, itd.

Ovi metalci što slušaju lajt varijantu su poza ali opet ne odredjuje to preferencije. Ima devojaka mračnih metalika što su bdsm ali vole da dominiraju nad muškarcima. Ali sve je to uglavnom preterivanje, uglavnom su normalne, a ne bdsm, nego eto metal, dok ih ne prodje, ali fino izgleda. Jedna gotičarka napušena je pričala za nekog lika da želi da reže njegovo ime žiletom po sisama.

Emo (i ribe i dečaci) vole bdsm ponekad, i tad su krajnje submisivni. Ima slučajeva da je namerno u tome jer tako iskazuje tu svoju erotsku opredeljenost. A ima i pravih emo osoba, apatičnih, suicidnih, pa pristaje na sve jer se veže za tebe. Strah od napuštanja, od sveta, itd.

Ovi metalci što slušaju lajt varijantu su poza ali opet ne odredjuje to preferencije. Ima devojaka mračnih metalika što su bdsm ali vole da dominiraju nad muškarcima. Ali sve je to uglavnom preterivanje, uglavnom su normalne, a ne bdsm, nego eto metal, dok ih ne prodje, ali fino izgleda. Jedna gotičarka napušena je pričala za nekog lika da želi da reže njegovo ime žiletom po sisama.
Zezam se. Bio sam sa tim ekipama jedno vreme. "tim ekipama", nisam nesto bas povezivao seksualnost sa izborom muzike toliko. Obicno je fazon pivo, izlasci, zezanje, druzenje, ekipa coporativna. Cool je to. Naravno ako su normalni. Generalno mi je pravilo da saznam kroz razgovor i ponasanje da li je zabava, vetrenje ili nekakvi tripovi. A prijali su mi vise zbog muzike i zezanja, fenseraj ume da bude uokviren - previse smo normalni fazon. A ludaka, ekscentrika, privlacenja paznje ima svuda. Moj decko slusa Sodom i moj decko je mracan, jede pivo, ne pije ga.

Back