Supernova od danas ne emituje kanale N1, Sportklub, Vavoom, Cinemania i Grand

Iskreno me zabole , ionako necu valjda da slusam Grand ili IDJ televiziju ili kako li se vec zove , sto pustaju ja mislim najgoru muziku od kad postoji muzika, takodje za ispostavu CNN-a N1 me isto zabole , a sto se tice Sport Kluba i oni su vec dosta pali , ipak je Arena trenutno svetlosnim godinama ispred njih , na Areni juznoamericki fudbal , Copa Libertadores, Copa Sudamericana, Liga sampiona, Liga Evrope , NBA svako vece prenosi, ACB liga, sta je jos ostalo na Sport Klubu, jedino Evroliga u kosarci i engleska i spanska liga koje su realno nikad dosadnije i iskreno ne pamtim kad sam poslednji put pogledao neki mec iz Premijer lige.

Samo jos da ukinu Pink i Happy i milina ;)

Samo tebe i vas 2 promila zanima južnoamerički fuzbal, narod masovno otkazuje Supernovu, PoštaKDS i MTS jery što - pa nemaju SportKlub kanale u ponudi koji ipak prenose ono što narod ovde najviše voli da gleda a to je Premijer liga + Partizan i Zvezda u koŠarki.

Tako da yebi ga, ljudi pre žele da gledaju kišno veče u Stouku nego li trandže sa Kobakabane ;(

Još reprezentaciju prenosi samo Nova Sport, tajkuni !!!

Moram da kažem nešto o N1.
Trenutno vode agresivnu kampanju da je gašenje N1 na Supernovi nekakva cenzura, ali svojim saopštenjima potkopavaju sami sebe i jasno pišu kako je United Media ta koja ne želi da produži ugovor sa, kako kažu, neozbiljnim Telekomom.
I tako se na N1 može pročitati svašta, mnogo toga neistinitog, a sve u cilju blaćenja protivnika u svemu ovome - Telekoma.
Nemoguće je da se na sajtu samozvanih boraca protiv cenzure ostavi komentar koji će kritikovati njih same, SBB ili Đilasa - probao sam lično jedno 20-ak puta. Ne znam šta ih to onda odvaja od Informera, Pinka, Kurira i ostalih sličnih medija.
Ovo je medijski rat koji se vodi za nečije babe zdravlje i dešava se u momentu kada smo očigledno svi mi zaboravili i na Jovanjicu i na Krušik i na lažnu diplomu.... To mene lično samo utvrđuje u uverenju da je sve to zajedno ista bagra i da ko god da od njih bude na vlasti u narednom periodu po nas obične smrtnike ništa se neće bitno promeniti.

I opet se setim ministra Dačića i njegove čuvene izjave da mi nismo neka banana država.
U pravu je - nismo. Nismo ni b od te banane. I tu titulu "banana država" treba zaslužiti, a mi smo milion svetlosnih godina daleko od toga.

Moram da kažem nešto o N1.
Trenutno vode agresivnu kampanju da je gašenje N1 na Supernovi nekakva cenzura, ali svojim saopštenjima potkopavaju sami sebe i jasno pišu kako je United Media ta koja ne želi da produži ugovor sa, kako kažu, neozbiljnim Telekomom.
I tako se na N1 može pročitati svašta, mnogo toga neistinitog, a sve u cilju blaćenja protivnika u svemu ovome - Telekoma.
Nemoguće je da se na sajtu samozvanih boraca protiv cenzure ostavi komentar koji će kritikovati njih same, SBB ili Đilasa - probao sam lično jedno 20-ak puta. Ne znam šta ih to onda odvaja od Informera, Pinka, Kurira i ostalih sličnih medija.
Ovo je medijski rat koji se vodi za nečije babe zdravlje i dešava se u momentu kada smo očigledno svi mi zaboravili i na Jovanjicu i na Krušik i na lažnu diplomu.... To mene lično samo utvrđuje u uverenju da je sve to zajedno ista bagra i da ko god da od njih bude na vlasti u narednom periodu po nas obične smrtnike ništa se neće bitno promeniti.

I opet se setim ministra Dačića i njegove čuvene izjave da mi nismo neka banana država.
U pravu je - nismo. Nismo ni b od te banane. I tu titulu "banana država" treba zaslužiti, a mi smo milion svetlosnih godina daleko od toga.

Kakva god da je jedina je gde se može čuti kritika vlasti i kao takva je neophodna. Daleko su oni od savršenih ali ovo su vanredne okolnosti i treba nam takva kakva je. Sama vlast je kriva što su alavo prisvojili sve, bacili pare poreskih obveznika na kupovinu malih kablovskih operatera po suludim cenama i ekonomski neisplative poslove napravili pa sada iz kredita isplaćuju plate u Telekomu a sve zato što jedna bolesna sujeta ne podnosi trunku kritike. Da nije čija jeste odavno bi i n1 bila pregažena ali ne sme direktno pa pokušava zaobilazno da slabljenjem United Media i SBB ih natera na neko povlačenje. Ali zajebao se malo u proceni pa su dobili odliv korisnika(zbog SK prvenstveno da se ne lažemo ne N1) i sad patetikom pokušavaju da ublaže promašaj.
A da su SBB govnari na svoj način to stoji, ali u ovom "ratu" ja sam uz njih jer je alternativa stravična.

Back