Ne volim da otvaram teme bez preke potrebe to znate, ali sada sam se iznervirala pa moram. Odem ja na fejsbuk i odem na profil mog bivseg decka, koji s ekrvavo bori u ratu za covecanstvo. Tako je sladak i posvecen. Ma, divan. Decko po mojoj meri. Znate da smo bili u vezi, a sada imamo neke poteskoce i ja sam odlucila da jednostavno vise nemam nista sa njim. I nemam, ali sam pogledala profil njegove zene, koju ne mogu da smislim. Ona nesto drzi banku o Hamasu. Ja se mislim: Cuti i idi u tu tvoju Italiju da ti Hamas ne prosvira raketu kroz guzicu. I vidim da da je ona napravila kolaz od slika sa mojim bivsim deckom. Ja jednoj mu je malo duza kosa, na drugoj lici na Cigana, na treecoj se nkrivio sa bebom u narucju, pa cetvrtoj mu je uvalila oboje dece, na petoj mu se vidi nos, onako veliki, na sestoj je u crvenoj majici, na sedmoj drzi ovo drugo dete, na osmoj je ispred supermarketa, u koji smo MI zajedno odlazili i kupovali smo lizalice, a sada drzi jedno dete u rukama, a drugo u onim kolicima. I centralna slika, kako bi ona nesto meni porucila je sa oboje dece u nekoj plavoj majici. Kako je providna, a svi se kao cepe i keze: Kako su slatki! Kako su blagosloveni! Kako su deca slatka! Bla, bla, bla, a u stvari - niko ne spominje mog decka, koji je jedini sladak. I ona je satvila neki komentar, kako kako je on pozrtvovan otac, a ja se mislim: Pa, jeste, kada ja nisam mogla da se udam za njega, zbog njegove ogranicene porodice i tih glupih zakona o braku maloletnika. Ja mogu da odgvoorno tvrdim da sam bila zrelija tada nego sada i zrelija sam sada od njega i tada sam bila. Ja sam htela da se udam za njega, a on nije znao da presece i kaze: Ja volim Cicu, hocu da mi bude zena.
Na svim slikama , oni moraju da budu veseli, to im ona naredjuje. Kako je to zivestaceno.
Sta su za vas rizicne veze? Veza za jednu noc? Veza sa HIV bolesnikom ili sa osobom, koja ima triper? Da li biste se uoustili sa nekim takvim u vezu?