Super,mega ili hipermarketi?

ja ne volim male radnje, jer ne mogu da razgledam....tjah mogu, ali te onda obavezno neka prodavacica prati. drugo, cene su im mnogo vise nego u lancima marketa. trece, sad kad koronija vlada, neki zaista postuju ulazak broja potrosaca i onad jedva cekaju daizadjes.

ne volim ni male maxije, ni idee...istoimam osecaj da me promatraju dok razgledam. meni se kupovina svela na lidl i metro, dva magacina :lol: nit te ko gleda, nit te ko juri, mozes 2 sata da spartas i citas deklaracije. u maxi i ideu idem samo ciljano. cesce u maxi, jer je cistiji, idee su mi prljave. u aman ne zalazim.

Konzum omogućio plaćanje kriptovalutama u online prodavaonici​

Fizičke i pravne osobe, vlasnici kriptovaluta, mogu kupovati i plaćati namirnice, higijenske i kućanske potrepštine te druge proizvode iz ponude Konzumove online prodavaonice s više od 12.000 artikala.
Plaćanje kriptovalutama Konzum planira uskoro uvesti i u druge prodavaonice diljem Hrvatske, najavili su iz tog trgovačkog lanca.
...
https://hr.n1info.com/biznis/konzum-omogucio-placanje-kriptovalutama-u-online-prodavaonici/

Back