Super liga Srbije 2021/2022

I posle Karadžića - Karadžić!

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžiće na predstojećim izborima na svim nivoima kandidovaće se opet za prvog čoveka srpske "kuće fudbala". Karadžić je to više nego jasno potvrdio prilikom razgovora sa novinarima vezano za eventualno angažovanje Siniše Mihajlovića na mesto selektora, nakon što je obrazložio zbog čega će preskočiti turneju "orlova" po Centralnoj Americi.

- Odlučio sam da ne idem pošto imam mnogo posla u Beogradu. Mislim da bi bilo malo neozbiljno da odsustvujem deset dana zbog dve prijateljske utakmice. Bliži nam se sednica Izvršnog odbora, imamo sastanke sa potencijalnim sponzorima, a došli su nam i investitori iz Nemačke. Lepo bi bilo da vidim Meksiko, ali u sledećem mandatu sigurno ću ga posetiti - rekao je Karadžić sa osmehom.

Da li neko zna koji ce se stadioni u skorijoj buducnosti renovirati i koji ce dobiti reflektore ? Stadion u Uzicu je dobro odradjen i dosta su posecivane utakmice samo jos reflektore da dobije :) Stadion Smedereva je takodje dobar samo reflektori fale. Ima dosta stadiona na kojima bi trebalo poraditi makar na izgledu. Cuo sam da Metalac iz GM pravi novi "moderan" stadion od 4.000 kapacitetskih mesta i da ce po propisima UEFA moci na njemu da se igraju medjunarodne utakmice mada 4.000 je mali broj ali bolje i to nego da bude 20.000 a 90% stadiona bude prazno. Cuo sam da se i stadion Cair u Nisu renovira ili pravi novi ne znam tacno.

Da li neko zna koji ce se stadioni u skorijoj buducnosti renovirati i koji ce dobiti reflektore ? Stadion u Uzicu je dobro odradjen i dosta su posecivane utakmice samo jos reflektore da dobije :) Stadion Smedereva je takodje dobar samo reflektori fale. Ima dosta stadiona na kojima bi trebalo poraditi makar na izgledu. Cuo sam da Metalac iz GM pravi novi "moderan" stadion od 4.000 kapacitetskih mesta i da ce po propisima UEFA moci na njemu da se igraju medjunarodne utakmice mada 4.000 je mali broj ali bolje i to nego da bude 20.000 a 90% stadiona bude prazno. Cuo sam da se i stadion Cair u Nisu renovira ili pravi novi ne znam tacno.

Imas odgovore na ta pitanja na temi "Fudbalski stadioni na ex - YU prostorima"

Lukić: Đurić je zaljubljen u mene

Predsednik Crvene zvezde Vladan Lukić tvrdi da ga prvi čovek Partizana Dragan Đurić proganja poput nesrećno zaljubljenog čoveka!

Lukić je u intervjuu za Press rekao da je siguran u svoju seksualnost, da ga muškarci ne interesuju i da zbog toga Đurić ne može da privuče njegovu pažnju!

Da li je fudbalskoj Srbiji potrebno ovakvo prepucavanje između predsednika dva najveća kluba deset dana pre večitog derbija?

- Posle svake moje izjave isti ljudi se pecaju, žele da ih čujem. To je danas nekako u modi i verovatno oni žele da budu moderni. Ali, moram da ih razočaram, stvarno me ne interesuju muškarci.

Možete li da pojasnite svoje reči?

- Ako bih vam rekao šta stvarno mislim, naterao bih ga da on ponovo da izjavu. Postoje ljudi koji me prate, analiziraju svaku moju rečenicu i odgovaraju na nju. Ne želim više da im skrećem pažnju da pomisle kako sam... Ma, imam svoje seksualno opredeljenje i stvarno me ne interesuju muškarci.

http://www.pressonline.rs/sr/sport/fudbal/story/187118/Lukić:+Đurić+je+zaljubljen+u+mene.html

:pop:
Ova teletina je potpuno prsla sa mozgom...

Журнал сазнаје: Партизан предложио вечити дерби за Милоја!

18 нов, 2011 Предложено је да два наша највећа клуба одиграју пријатељску утакмицу чији би приход био намењен рехабилитацији Звездиног аса

Спортисти су небројено пута показали хуману црту карактера. У бројним акцијама су предњачили. Недавно су легенде српског фудбала пружиле несебичну подршку Звонку Милојевићу, голману који је деведесетих био Звездина легенда и узор многим младим генерацијама.

Међу 37 некадашњих фудбалера који су пронашли начин да помогну биле су не само клупске колеге, већ и некадашњи ривали из редова вечитог ривала.

Да солидарност није заборављена кад су у питању спортски противници, да пријатељство и подршка не зависе од клупских боја показује се на још једном примеру.

Како сазнајемо из извора блиских Министарству омладине и спорта, приликом недавне посете Снежане Самарџић Марковић водећим људима Спортског друштва Партизан родила се одлична иницијатива.

У жељи да се помогне истакнутом српском фудбалеру, водећи људи црно-белих предложили су да фудбалери Црвене звезде и Партизана у неком од слободних термина, као увертиру пролећне сезоне одиграју пријатељску хуманитарну утакмицу чији би приход био намењен Милојевићевој рехабилитацији.

Противника таквог дуела два наша највећа клуба, без обзира на нетрепељивости или ривалство у трци за титулу, не би било ни међу најострашћенијима. У сваком случају иницијатива црно-белих је за сваку похвалу, за очекивати је да је подржи и Министарство спорта, као и управе „вечитих” ривала.

http://www.zurnal.rs/2011/11/18/zurnal-saznaje-partizan-predlozio-veciti-derbi-za-miloja/index.html

Jako lep gest :ok:

Drago mi je da se u dobrotvornu akciju ukljucio klub koji apsolutno nema nikakve veze sa ovim igracem. Valjda je bitno da se coveku pomogne, bez obzira za kog on igrao, navijao ili sta vec... Pored Jagodine i Zvezde koji vec drugu medjusobnu utakmicu igraju za Miloja, cujem da se i Hajduk iz kule ukljucio u kampanju borbe protiv dijabetesa.. To su jako lepi gestovi, i nadam se da ce to postati praksa kod svih klubova :D

12. kolo

Sloboda PS - Metalac 4:1

Spartak ZV - Javor 1:0

Jagodina - Crvena zvezda 1:3

OFK Beograd - Radnički 1923 1:3

Partizan - Borac Čačak 5:1

Vojvodina - Smederevo 2:0

Hajduk Kula - Novi Pazar 1:0

Rad - BSK Borča 1:1

tabelaas.png

Poslednja izmena:
Stadion u Uzicu opet prazan a Sloboda igra odlicno,svaka cast. Najbolje bi bilo da ispadnu Metalac i Javor jer nemaju nikakav ugled,navijace a cak i stadion mada se nebi bunio ni da ispadne BSK ili OFK (Bez obzira sto OFK ima dugu tradiciju).

Al je bitno da je VD SELEKTORA čovek koji se dokaza u JAVORU:...... strasno .... da se ja pitam svi stadioni sirom Srbije bi bili prazni dok Karadžić i ova mafijaška garnitura ne podnesu ostavke ......

Back