Super liga Srbije 2021/2022

oce-srbin-da-se-pohva.jpg

Један је Толе Караџић. Ма колико неки ликови имали комплексе и патили од синдрома зависти,много је овај човјек добрих ствари урадио за српски фудбал, ако ништа друго у поређењу са Миљанићем,Булатовићем,Терзићем.

.....
UHAPŠEN DRAGAN ĐORĐEVIĆ, DRUGI ČOVEK FSS-A
Toletov saradnik proneverio milione!

Pripadnici Uprave kriminalističke policije uhapsili su Dragana Đorđevića (54) iz Niša, drugog čoveka Fudbalskog saveza Srbije i prvog saradnika Tomislava Karadžića, zbog sumnje da zloupotrebio 81,56 miliona dinara, saznaje „Alo!“ od izvora bliskih istrazi.

Đorđević se sumnjiči da je kao vlasnik i predsednik Upravnog odbora niškog preduzeća „Saputnik“ počinio zloupotrebu službenog položaja „tešku“ 81,56 miliona dinara.
Kako „Alo“ saznaje, Đorđević je bez saglasnosti stečajnog sudije i Upravnog odbora otpisao potraživanja svojim povezanim preduzećima i tako oštetio druge poverioce u stečajnom postupku. Đorđević je vlasnik niškog preduzeća „Saputnik“, koje se bavi pružanjem ugostiteljskih i turističkih usluga i stečajni postupak u ovoj firmi je pokrenut krajem prošle godine.
Đorđeviću je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati nakon čega će biti priveden istražnom sudiji.

Inače, Dragan Đorđević je drugi čovek Fudbalskog saveza Srbije i prvi saradnik Tomislava Karadžića. Otkad obavlja funkciju potpredsednika FSS-a, više puta se sukobio sa vrhom Crvene zvezde na čelu sa predsednikom Vladanom Lukićem i članom Upravnog odbora Goranom Vesićem, a bio je i glavni inicijator smene bivšeg selektora fudbalske reprezentacije Radomira Antića.
Đorđević je, takođe, vodio rat s finansijerom FK Srem iz Sremske Mitrovice Vićentijem Petrovićem i proslavljenim fudbalerom Savom Miloševićem.

Đorđević: Kome Divac polaže račune?

Uhapšeni Dragan Đorđević je često kritikovao i lik i delo legendarnog košarkaša, predsednika Olimpijskog komiteta Srbije, Vlade Divca.
- Kome Divac polaže račune? Fudbalski savez Srbije je najveća sportska organizacija u zemlji i ima pravo da zna šta se događa u Olimpijskom komitetu Srbije, koji nisu samo Vlade Divac i Žarko Paspalj. Ako je bio veliki košarkaš, ne znači da je dobar predsednik Olimpijskog komiteta Srbije. Divac koristi svoju igračku slavu za medijske napade - svojevremeno je izjavio Đorđević u vidu odgovora Divcu, koji je okrivio čelnike FSS-a za debakl na Svetskom prvenstvu prošle godine.

Више бих волео Борча да испадне него Металац - што мање београдских клубова то боље. Пазар не знам шта треба да уради а да не испадне (има Mufty да крене да прича како је Пазар последњи због дрискриминације над Бошњацима :lol: ).

Више бих волео Борча да испадне него Металац - што мање београдских клубова то боље. Пазар не знам шта треба да уради а да не испадне (има Mufty да крене да прича како је Пазар последњи због дрискриминације над Бошњацима :lol: ).

ne zna se tu sta je gore Metalac, Novi Pazar ili BSK
Novi Pazar bar ima stadion

:lol:

Čudo u Jelen Superligi Srbije!

Neverovatna stvar se dogodila posle petog kola Jelen Superlige Srbije. Završeno je osam utakmica elitnog ranga srpskog klupskog fudbala, a nijedan klub nije imao žalbu na suđenje!

Po prvi put ove sezone desilo se da ni "mali", a ni "veliki" nemaju primedbe na odluke delilaca pravde.

Da li to neki novi vetrovi duvaju u Jelen Superligi Srbije, ili su klubovi digli ruke od pokušaju da isteraju neku svoju pravdu, videćemo u narednom periodu, ali svakako je da Sudijska komisija uživa u "slobodnom danu".

Da se ne naljute Grobari ali ne bi se ja razbacivao sa izjavama da smo jaci od Zvezde. Prosle sezone da, ali ove bogami...nisam nesto siguran

Ono sto je sigurno to je da smo i mi i oni najslabiji u napadu

Mozda je mala prednost na strani Partizana jer imamo vecu bazu kvalitetnih mladih igraca

Poslednja izmena od moderatora:
Da se ne naljute Grobari ali ne bi se ja razbacivao sa izjavama da smo jaci od Zvezde. Prosle sezone da, ali ove bogami...nisam nesto siguran

Ono sto je sigurno to je da smo i mi i oni najslabiji u napadu

Mozda je mala prednost na strani Partizana jer imamo vecu bazu kvalitetnih mladih igraca

I mi i oni smo raspad sistema. Mi imamo duzu klupu i to je sve a sto se tice napada Dijara je tu a on je streptomicin za Zvezdu tako da se previse ne brinem.

Poslednja izmena od moderatora:
I mi i oni smo raspad sistema. Mi imamo duzu klupu i to je sve a sto se tice napada Dijara je tu a on je streptomicin za Zvezdu tako da se previse ne brinem.

Da ali Dijara je imao Moreiru koji mu je slao lopte kao na tacni, a koga sada ima ???

Recimo ja tvrdim da Eduardo nije toliko los kao sto se prica, vec da decko nema nekog ko ce mu servirati loptu za gol priliku. Zato covek mora da se izvlaci po bokovima i vraca nazad po loptu, i ne moze nikako da udje u sansu za postizanje golova

U stvari bicu precizniji - ne znam dal je Eduardo los ili dobar ali znam da ne moze da iskaze svoj pun napadacki potencijal

1/16 finala Kupa:

Metalac GM - Srem 3:0 (1:0)
Radnički 1923 - Rad 0:0, 4:2 (pp)
Napredak - Spartak ZV 0:2
Donji Srem - Vojvodina 0:1
Novi Pazar - Partizan 0:3
Hajduk Kula - Kolubara 0:1
Sloboda PS - Teleoptik 3:2
Radnički Niš - OFK Beograd 0:1
Mladost Lučani - Crvena zvezda 1:2
Borаc Čаčаk - Rаdnički Sombor 4:1
Bаnаt - BSK Borčа 1:0
Šumаdijа Jаgnjilo - Inđijа 2:2, 5:6 (pp)
Čukаrički Stаnkom - Proleter Novi Sаd 0:0, 3-5 (pp)
Jаvor - Novi Sаd 1:0
Jagodina - Sindelić 2:1

Poslednja izmena:

Back