super auto po super ceni

Ne postoji bolji auto na svetu ni za duplo vise para. Generalno gledano, tako su se i probili Japanci na svetsko trziste, nudeci automobile koji su imali najbolji odnos cena - kvalitet, i to niko ne moze ni danas da ponudi, mada, Koreanci su na tom putu, a verujem da ce i Kinezi za desetak - petnaest godina biti negde tu.

Ja sam na Skyline R33 balavio samo tako,i u igricama se cak osecalo koliko je to dobar auto,a GT-R je tek perverzija ,al sta ce svetski seljaci,ne znaju sta valja,kupovace i dalje ferari i lambo od 300k ,pola njih je neudobno,pola precenjeno a pola ce zakucati u bankinu nakon mesec dana

Sad ce te vi njima da kazete da su oni glupi itd..
Onaj ko ima kesa oce to i da pokaze, ne kupuje 99 % njih vejrona jer mu treba da ide 424 km/h i 2.5 sec do stotke nego zato sto oce se krci..da svi vide da on ima auto koji to mozei koji kosta mlion..
nissan je u skrooz drugom svetu...
drugo mrzim kad ljudi porede turbo benzince i atmosferke benzince...
Relativno pricano, ubaciti 2-3 turba i dobiti mnogo konja uopste nije tesko, i ne moze se porediti sa lamborginijevim ili ferrarijevim motorima..za koje su se ljudi usrali od rada da bi izvukli tu snagu bez turba..
msm na poredjenje tipa, koji debil hoce da kupi lambo gallardo kad micubishi evo je isti na stazi, mozda i brzi..a kosta 16 x manje itd..
jednostavno ne kupuju isti ljudi skajlajna i buggatija...
a raspravljanje zasto to ne rade je sasvim glupo....

Poslednja izmena:
Sad ce te vi njima da kazete da su oni glupi itd..
Onaj ko ima kesa oce to i da pokaze, ne kupuje 99 % njih vejrona jer mu treba da ide 424 km/h i 2.5 sec do stotke nego zato sto oce se krci..da svi vide da on ima auto koji to mozei koji kosta mlion..
nissan je u skrooz drugom svetu...
drugo mrzim kad ljudi porede turbo benzince i atmosferke benzince...
Relativno pricano, ubaciti 2-3 turba i dobiti mnogo konja uopste nije tesko, i ne moze se porediti sa lamborginijevim ili ferrarijevim motorima..za koje su se ljudi usrali od rada da bi izvukli tu snagu bez turba..
msm na poredjenje tipa, koji debil hoce da kupi lambo gallardo kad micubishi evo je isti na stazi, mozda i brzi..a kosta 16 x manje itd..
jednostavno ne kupuju isti ljudi skajlajna i buggatija...
a raspravljanje zasto to ne rade je sasvim glupo....
Posteno receno. . .
Najbolje je od svega kad neko ko nikad nije ni seo ni u jedan od pomenutih krene da ga poredi. . . A jos kad krenu poredjenja kako je to u igricama :dash:
Mi koji nikad nismo seli ni u jedan od tih sportasa, a to smo manje vise svi mi ovde prisutni, jedino o cemu mozemo da diskutujemo je dizajn gore pomenutih i nista vise. . . A po tome, ne zna se ko je ruzniji da li Vejron ili GT-R. . . Meni su oba toliko gadna da mi ni kao modeli u razmeri ne trebaju na policama. . . GT-R izgleda kao da ga je neko posteno ubio od batina pa je sav natekao, dok mi je Vejron tolika sramota da iskreno verujem da Etore moze da ustane iz groba ustao bi i pobio sve one koji su radili na tom projektu, kao i one koji su bili idejni tvorci. Sto zbog imena (malo je poznata cinjenica da sam Etore nije podnosio Vejrona) sto zbog izgleda. Pogledajte samo Royala ili Atlantica. . . Pa to su auti da balavis nad njima 24h dnevno, sto zbog izgleda sto zbog performansi. . .

Back