SUP- Novi Sad

bio sam oko 17.30 u sup-u u kraljevica marka, nema guzve, promena prebivalista odradjena za desetak minuta sa cekanjem u redu / dvoje bilo ispred ,eme/ ispunjavanjem formulara i placanjem takse

ni na jednom salteru nije bilo guzve, cak naprotiv :D

moze da se preda zahtev za lk i u kraljevica marka
limanski sup radi od 07 - 20.oo :)

imas telefon na prethodnoj strani pa nazovi i proveri za svaki slucaj

ok,hvala
zvala sam taj broj i rekose mi da dodjem u 7h i da cekam red za broj. danas sam zvala sve sup-ove u gradu,ne zna se gde je gora situacija sto se tice guzvi. policajac iz rumenacke mi rece da kod njih dolaze vec od 6h da cekaju red,katastrofa! :dash::dash:

Samo izvodi koji se posle 01.03.2010. izvade, biće "trajni", da ne pomislite kako ćete sa starim posle 01.03.2010. moći sve da radite... Caka je u hologramu...
P.S. Naravno, kad se udate, morate vaditi novu zbog prezimena... Možda ima još koji razlog zbog kog bi se vadilo, ali meni ne pada na pamet... (:

Samo izvodi koji se posle 01.03.2010. izvade, biće "trajni", da ne pomislite kako ćete sa starim posle 01.03.2010. moći sve da radite... Caka je u hologramu...
P.S. Naravno, kad se udate, morate vaditi novu zbog prezimena... Možda ima još koji razlog zbog kog bi se vadilo, ali meni ne pada na pamet... (:

:roll:...znaci opet cu morati preko grane.

ne lupaj gluposti :confused:
sto volim ove "informisane" dezinformatore..
evo..ja sam izvadio te izvode u decembru 2009,u muriji su ih skenirali,izvadio sam novu licnu..
posle par meseci,t.j. u februaru sam menjao opet licnu kartu zbog adrese (jer nisam uzeo sa chipom,da jesam...promenili bi samo adresu na chipu)...i samo sam podneo zahtev,platio takse i dobio novu licnu za dve nedelje....nisam se ponovo fotkao,kao sto nisam ponovo vadio izvode,jer su koristili one od prosle godine,koji skenirani stoje u sistemu!
isti rad ce biti kad budem vadio i novi pasosh...znaci..samo l.k na uvid,zahtev i takse i dobicu pasos...bez bilo kakvih izvoda i sl.

:neutral:

Poslednja izmena:
:lol:
pa jel ti citas ono sto je napisano,ili ono...tek tako odgovaras?
naravno da su potrbni izvodi za licnu,ali kad ih jednom predas,oni ih skeniraju i vise nemas to cimanje
ja sam to uradio prosle godine i ove godine kada sam ponovo vadio licnu,sa drugom adresom nije mi trebalo,a to je i bila poenta posta,jer je onaj dezinformator rekao da ta varijanta vazi samo sa izvodima od 01.03.2010,a ja sam objasnio da vazi i sa starijim izvodima..

uosatalom...koji kuuratz se ja sa vama ovde objasnjavam...e jesam pajser..naciiiiiii LLLMAAAOOOO :lol:

Da ne otvaram novu temu za ovo... zna li iko koliko je preko varadinskog mosta, tj duge, dozvoljeno opterecenje vozila, tj, do koliko tona je ogranicenje tezine vozila?

Mene zaustavise , i naplatise kaznu, a moj kombi prazan tezi 1,5 tone, kao neki dzip ili ceci mercedes.

Sve pohvale za detelinarski shalter... dobila broj ujutru, zakazali za jedan popodne, skoknula, predala i jos mi sluzbenik predlozio onu molbu za hitan postupak i tvrdi da ce pasos biti gotov do utorka mozda, a do srede sasvim sigurno.:D
Najkomplikovaniji deo posla je bio naterati trogodisnje dete da mirno sedi sa ozbiljnom facom ispred objektiva. ;)

Back