sunovrat i pobednici

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
preneki dan sam kroz sluške čuo to, okrenem se i vidim piše živojinović, ja pomislio karingtoni neki, holivucki par...baš im fina pažnja posvećena, ali kič emisija, kič produkcija se odma prepozna...tačno se prepozna ciljna grupa...kad ono pevaljka i pevaljkin sin...i mukami pripalo, isto sam pomislio ko i ti, a osim toga sam još i pomislio možda je i bolje da nas fino usole virusima i bakterijama i da nas nema...jer korov se mora čupat iz korena

Ае, ћути бре ти што гледаш Парове :mrgreen:

imam par sati izmedju zakazanih obaveza, napravila sam rucak, ubacila ga u rernu i sela da provrtim kanale i na prvoj me zatekne direktan prenos vencanja
nek im je sa srecom, a ko se vencava?
pevaljka i pevacicin sin
jesmo li dotle dosli? direktan prenos na nacionalnoj televiziji?

bolje da si daljinski ubacila u rernu, ne bi bilo ovako dubokoumne temilice :P

Konačno sam pročitala par tekstova o Zadruzi, Zadrugi, Zadruzi??? Jedna je ostala tamo trudna, nisam sigurana da se tamo nije i porodila. Kaže možda će u nastavku ući sa bebom, ako joj obezbede uslove, Te u isto vreme uveli nečiju švalerku i ženu, u afektu tokom svađe rušili nameštaj. Trajala je turska serija preko devet meseci.
Je l oni to nekog zezaju???

imam par sati izmedju zakazanih obaveza, napravila sam rucak, ubacila ga u rernu i sela da provrtim kanale i na prvoj me zatekne direktan prenos vencanja
pevaljka i pevacicin sin

da, dotle ste došli

to ti samo misliš da si iznad toga i za nešto bolje. i ti i ostali na temi

rugala se šerpa loncu

pevaljka i pevacicin sin

siromasno drustvo, danas novinara ili cak urednika mozes kupiti jednim ruckom... ranije su imali tarife za hvalospeve

:zkez:
DguMz8bWsAAN7wS.jpg

Back