DabaMAN
Aktivan član
- Poruka
- 1.963
Leka:@DabaMAN
Kakave ti imas veze sa JFK high school-om?!
Ili si tu sliku samo izgooglao?!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Leka:@DabaMAN
Kakave ti imas veze sa JFK high school-om?!
Ili si tu sliku samo izgooglao?!
Slazem se. Lignjoslav je kralj!stivlim:Ja sam za Lignjoslava
Nula, čista nula. Ili ako neverujete slovima - 0Đenka:
Ja ipak mislim da je mnogo bolje gledati Sunđer Boba nego bilo kakve crtće o hladnim robotima, čija se radnja dešava u gradu napravljanog od lošeg papira.Tipkaros:Đenka:U tom crtaću je pozitivno to što Sunđer Bob jako dobro izražava emocije, što je dobro za razvoj dece. Kako da nam se deca emocionalno ispravno razvijaju ako stalno gledaju bezizražajne kamione-robote i razna čudovišta? :? Nije ni čudo što mnogi od njih na kraju postanu bezosećajni cerebralci, željni pritiskanja dugmadi, otuđeni od sebe i sveta... :?
Slazem se sa cinjenicom da deca treba da skapiraju emocije kako treba, ali ako malo razmislis, nivo inteligencije zastupljen u onom crtacu odgovara deci od nekih 10 godina otprilike (ovo sam lupio, jer nije toliko bitno). E sad, posto nema drugih "kvalitetnih" crtaca na TV-u, i starija deca ce ga gledati samo sto ona iz njega nece izvlaciti nista korisno nego ih moze i unazaditi, sto je ekvivalentno tome da pustis odraslom coveku kasetu sa decijim pesmicama...