Sunday Afternoons

• Začetnik teme Začetnik teme Betty
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ama sve sam ih gledala, vec, ma nebitno.

Evo jos naslova:

Kika
Zivo meso
Cvet moje tajne
Mracne navike
Sta sam uradila da zasluzim ovo?

Zasto?

Strast, ljubav, ludilo, zivot! :-)

Betty, imas i podforum film i video, al' ti nikako da se mrdnes sa zenskog kutka. :lol:

Zato što je to prepis filma To Kill A Mocking Bird Roberta Mulligana po istoimenom romanu Harper Lee

mockingbird.htm.jpg

Iste su čak i pantalone :lol:

HeBePoBaTaH_:
Zato što je to prepis filma To Kill A Mocking Bird Roberta Mulligana po istoimenom romanu Harper Lee

mockingbird.htm.jpg

Iste su čak i pantalone :lol:

Koliko ja znam film je snimljen po knjizi Stephena Kinga istog naslova. Fabula je drugacija, crnac je nepravedno optuzen za ubistvo dvoje dece, ima paranormalne moci i citav film se odvija u zatvoru a ne u sudnici. Nema nikakve slicnosti sa Ubiti pticu rugalicu, sem mozda tog crnca u istim pantalonama.

Da, tačno je Nina, ali je Frank Darambot napravio pravi mali plagijat, ne samo od Rugalice, svašta je on tu trpao... Inače, Stiven King je super, nije on kriv...:wink:
Darambotov Shawshank Redemption je odličan film, da ne bude totalna pljuvačina 8-)

Usmeno ću da ti objasnim o čemu se radi u filmu, kada budem imao prilike, na oklupljanju forumaša u kafani Proleće. Daviću te tri sata...:lol:
Gledaj "Dragi dnevniče" Nani Moretija, valjda se piše Caro Diario.
Star je oko 10 godina, ali je lep. Eto ti preporuka za jedan italijanski film. E, ima malo politike, ebga.. Duhovit je, to je važno.

Back