SUNCOBRAN

• Začetnik teme Začetnik teme alzo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
dobro jutro suncobranci

cim nam uspe da se obradujemo tek tako, uspece nam odjednom sve, radost skracuje misli, postavlja ih na noge i uci ih da trce. oblaci im cizme od 7 milja , hop, prenego ste se nadalui vec ste tamo gde niste mogli da stignete mucenjem.
u trenu vam se razjasnilo nesto sto je bilo mucno kao klupko zamrseno kda niste zeleli i kada niste pokusavali da se radujete. . \
nesto se u vama rastrci i ponese vas. \
i pre nego sto ocekujete, nesto ce vam uspeti i drugi put i treci, i onda ce se javiti radost delanja i rada, ta njadugotrajnija i najplodnija radost, kjo aspasava zviot.

ovo bese Milena Jesenja iz knjige "put do jednostavnosti"
i moja malenkost Cyrano de B

Bretagne:
PAJCE,
AJDE NAM KAZE DAJ NAM SANSU DA POPRAVIMO GRESKU.
I KO GOD TE JE NALJUTIO
AKO T ONISAM BILA JA

u bre Tanjaa...sve si pogrešno shvatila....Kod mene počela opet kiša...u stvari kišetina...pa me savilo u kuću...i reko da vidim sta ima...nisam postu otvarao do danas i evo sad videh obavestenje da imam pp od tebe ovde i od sepsija tamo.
...Tvoj sam upravo pročitao..a ovaj drugi ću posle...Mada mi prija sada kiša...pratim meč Djokovića pa za dva sata Mi i Finci u fudbalu...tako da ne mrdam ispred TV a blizu mi ikomp i onda tu sam...
...Dakle ovako, ni jednog trenutka nisam ljut na tebe niti na bilo koga drugog sa foruma... :lol: niti ima tema koje nisu bile po mojoj volji...ako si pratila moje postove tamo videla si da sam se Ja bas zalagao da nema ljutnje...da je to samo igra... :-D :-D
Ja sve sa ovog foruma mnogo volim mada neki mene ne bas...doduse retki su... :lol:
...sa svima njima sam upravo ovde na Krsti napravio svoje prve postove...prve pp, i sve je uvek bilo O.K. kao što će biti i ubuduće...
...Nema me tamo...jednostavno osetio sam da ne mogu da se uklopim tamo...
previše mi je skuceno nekako...malo nas je....uhvatim sebe u momentu da ne znam šta da napisem...dok ostali samo parlaju...pokušaš nešto...ne ide...Jednostavno došlo je do prezasićenosti...bar dok se ne pojavi tamo više clanova...a nadam se da hoće i želim :lol:
...Onda sam juče ovde nešto napisao...što priznajem nije trebalo...ali mi se ne svidja način na koji to neki prokomentarišu...na sebi svojstven način...kao da su popili svu pamet sveta...umem i Ja tako da pišem ali ne želim... :mad: :mad:
Ne voli da pišem i čitam između redova, mada mogu.
...Meni što na umu - to na drumu, pa kome se sviđa-sviđa :lol:
jbg...znam da to ne valja baš uvek ali takav sam i ne bih da se menjam... :lol: :lol:
Ovde na Krsti mi je nekao veći prostor, neka sloboda...nikada ne znaš ko će izleteteti novi, šta će lupiti itd... :wink:
Ja sam tu...Vi ste i tu i tamo...prema tome tu smo...nemoj me zvati tamo da se vratim
jer ispada da sam Ja sad neki razmaženko kome prija da ga zivkate...kome prija da bude u centru pažnje.Taman posla... :mad:
i pored svojih detinjarija umem biti i ozbiljan i kad kažem tako je... :smile:
Ja uvek kada sam na netu "dodjem" i tamo, malo vas pročitam, ali brate brzo napredujete sa stranicama, nemam živaca sve da prelistam...ali nastavite samo trako... :lol:
:lol: :lol: :lol: Puno Vas Voli Pajče :lol: :lol: :lol:

baba?????:
Jbt-e, šta ide posle dobrog mešanog :lol: :lol: ???

...eh..sad..Ti si tamo mislio na neko drugo mešanje...a Ja tebi da odgovorim u mom stilu...
Daklen..vako...kad nekada dodješ na brdo kod mene...a nadam se da hoćes (š'a bi ti valilo)
mi ćemo ovako da promešamo...Zlatiborska ljuta Šljivovica i Užička kleka... :lol: :lol:
...e šta posle toga...pa reče Bobana...pripadne muka..samo što je i ona mislila na tamo neku muku... :wink: a Ja mislim na vrtoglavicu posle takvog miksa... :lol:
Ondak nećemo zvati prijatelja u pomoc...nego će mo to zalečiti sa Zlatiborskom pršutom
i ima te spopadne milina.... :lol:
Eto tako Ja dajem odgovor na tvoje pitanje....ništa pola-pola nego direktan odgovor... :wink:

Hey...Samo da se javim...Posle dugo vremena koliko nisam bila tu...Nisam stigla, ucila sam...Da pozdravim sve vas, posebno Bobanu i Pajceta....
Cmok od vaseg ukrasa(jesam li vam jos ukras)?

Pajce, jutros sam o tebi pricala kako si me rastuizo.

znala sam da sam glumpava i da nista ne kapiram

sto u cceloj prici i nije vazno.

neka te ovde - meni je srce na mestu kad vidim

taj tvoj sasavi avatar

mislila sam da samo moje kuce budi u meni

materinske nagone, kad se pojvi Pajce - nevaljalce

ljubi ga majka nevaljalog

i sad vaspitano:
DA NISI VISE PROBAO !!!
INACE CE G..CA FASOVATI

mawetzka:
Hey...Samo da se javim...Posle dugo vremena koliko nisam bila tu...Nisam stigla, ucila sam...Da pozdravim sve vas, posebno Bobanu i Pajceta....
Cmok od vaseg ukrasa(jesam li vam jos ukras)?

heej...Ja bio zaboravio na tebe...Cao...pa nema te dugo...kraj godine...lepo vreme...raspust...
teeek te nece biti...
evo ti jedno novo mesto...tamo ces naci i Bobanu i celu ekipu..klikni...registruj se i pici...
snaci ces se

ovde klik... :arrow: http://forums.cjb.net/posting.php

Bretagne:
ZVONCICE lepotice

vide li ti ovog malog nevaljalog ???

pa stvarnoooooooooo

sta bre...ko je ovde nevaljao...da mu ja sad...#"$%&&%$(/"!*'/%;
jbt...al se Novak mući sa 129 na ATP listi...2:2 za sada...
Jelova Gora...pa Ja odatle kupovao drva za pizzeriu...Tamo šume koliko hoćeš...naravno Tanja da znam gde je :wink: :lol: :lol:

lepo spavajte suncobrandzije :-D :-D :-D

55716,1175191826,4.jpg

ili si zaspala pored kompa pa se nisi diskonektovala...lampica sija a skoro ce 4 sata...
a Ja sutra na svadbu...a ne volim svadbe...kad moram slusati kojekave govorancije...
Stari svat doneo ovo...kum ono... :lol: :lol:
ipak nema nikoga...
Laka noc svima.... :lol: :lol: :lol:

ili si zaspala pored kompa pa se nisi diskonektovala...lampica sija a skoro ce 4 sata...
a Ja sutra na svadbu...a ne volim svadbe...kad moram slusati kojekave govorancije...
Stari svat doneo ovo...kum ono...
ipak nema nikoga...
Laka noc svima....

tu sam bil aPajce sto nisi zviznuo samo

gresila sam jako, svih ovih dana
pa sam sinoc pokusala da opravim
greske svoje. nisam te videla kada si se connectovao

pozdrav svima pod suncobranom

pozdrav svima...Hvala Tanja...kad bar Ti odgovoris :lol: :lol:
Nedelja, provedite je lepo...ne misleci na ponedeljak... ;-) ;-)
Boze, opet se neke moje reci totalno lose protumace...Alzo, brate...kada sam gore rekao "lupi", mislio sam u pozitivnom smislu...ili kada neko odvali neku bezveznu temu, a ne na nikoga od vas.... :-? :-?
...nadam se da ovde ne rade prvo pp i mob telef., nadam se da akcija nije sinhronozovana...no svejedno...Ja vas sve volim i pozdrav za sve... :lol: :lol:
c22d0e04ef5e25a5c6bd7915f1fb0bd7110750_standart.jpg

..Alzo, brate...kada sam gore rekao "lupi", mislio sam u pozitivnom smislu......

Ja to tvoje lupi nisam ni primetio...........
opusteno brate......i lepo se provedi na svadbi......
to izgleda kod tebe ko` predizborna kampanja........

Back