fester970
Ističe se
- Poruka
- 2.197
sonjchi69:ima velika morava,al' moram da povedem i moje prikolice![]()
јесте да немам куку(а камоли две) на колима али решићемо и то

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sonjchi69:ima velika morava,al' moram da povedem i moje prikolice![]()
bobanap:tvojoj zabuni da samo nedeljom radi ;-)
fester970:ја сам још млад и неискусан :wink: :wink: :wink:
sonjchi69:malo je spor krsta...moram da skocim da nesto obavim...pa dolazim
fester970:а ја морам до града тако ћу бити приморан да вас напустим
шаљем вам љубцове![]()
sonjchi69:cao,drustvo...cujemo se malo kasnije...pozdrav1
:-D :-D :-D ocemo da je fikarimo a????..da ne boli vise... :grin:bobanap:gde ces sada....dok se ja " bijem" na samohranima.....
jbt....zabole me glava od coveka....
Alexanna::-D :-D :-D ocemo da je fikarimo a????..da ne boli vise... :grin:
evo me..oprala kosetine ove i sad neka mi je bog upomoc.. :shock: susicu do sutra :shock:bobanap:ne moju ( shocked)
ima drugih ......
gde si lepoto moja ;-)
Alexanna:evo me..oprala kosetine ove i sad neka mi je bog upomoc.. :shock: susicu do sutra :shock:
Pa ja sam ondaK ratnik nad ratnicima, skoro kamikaza, s obzirom koliko sam puta čuo NE!!!Bretagne:U IME LJUBAVI
za ratnika ne postoji nemoguca ljubav. on ne dopusta da ga obeshrabre cutanje, ravnodusnost ili odbijanje. zna da se - iza ledene maske koju ljudi nose- krije vatreno srce.
i zato, ratnik stavlja sve na kocu vise nego drugi. on neumorno trazi neciju ljubav- cak i ako zna da ce vtrlo cesto cuti rec "ne", da ce se vracati kuci porazen, sa osecajem odbacenosti u telu i dusi.
RATNIK SE NE DA ZASTRASITI KADA TRAZI ONO STO MU TREBA. BE ZLJUBAVI ON JE NISTA.
P.Koeljo "Prirucnik za ratnika svetlosti"
Bretagne:IMA I PONEKOG ADAMA OVDE - CISTO DA SE PODSETI KAKO IZGLEDA RAJ
Šta's ti cepačiš, aaabobanap:aaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahhaahaaaaa
baba?????:Šta's ti cepačiš, aaa![]()
![]()
??
I da znaš, jedva te i Bucket primiJo![]()
![]()
!!
..srce malo...evo ti malo i da da da.. :shock: paz da ne lanes nesto olupacu tebaba?????:Pa ja sam ondaK ratnik nad ratnicima, skoro kamikaza, s obzirom koliko sam puta čuo NE!!!![]()
![]()
![]()
!!
bobanap:eno ti Vuka na 60--im.....
znas da sam se junacki potrudila :-D :-D