SUNCOBRAN

• Začetnik teme Začetnik teme alzo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
sonjchi69:
malo je spor krsta...moram da skocim da nesto obavim...pa dolazim

а ја морам до града тако ћу бити приморан да вас напустим :(

шаљем вам љубцове
a194.gif

I NARAVNO ZA SVE POD SUNCOBRANOM :

Evina molitva

Molim se i zudim za tim da zajedno napustimo ovaj svet - ta zudnja nece nikada nestati sa lica zemlje, vec ce ziveti u srcu svake zene koja voli dok je sveta i veka i zvace se po meni.
Ako ipak mora jedno od nas poci prvo, molim Boga da to budem ja; jer Adam je jak, a ja sam slaba, ja njemu nisam toliko potrebna koliko on meni - zivot bez njega ne bi bio nikakav zivot; kako bih ga podnosila? Ova je molitva isto tako besmrta, i molice se dokle god bude moga roda. ja sam prva zena; a i u poslednjoj cu se obnoviti.

NA EVINOM GROBU
Adam je napisao
"GDE GOD JE BILA ONA, TAMO JE BIO RAJ"

pozdrav ljubavi svima Bretagne

U IME LJUBAVI

za ratnika ne postoji nemoguca ljubav. on ne dopusta da ga obeshrabre cutanje, ravnodusnost ili odbijanje. zna da se - iza ledene maske koju ljudi nose- krije vatreno srce.
i zato, ratnik stavlja sve na kocu vise nego drugi. on neumorno trazi neciju ljubav- cak i ako zna da ce vtrlo cesto cuti rec "ne", da ce se vracati kuci porazen, sa osecajem odbacenosti u telu i dusi.

RATNIK SE NE DA ZASTRASITI KADA TRAZI ONO STO MU TREBA. BE ZLJUBAVI ON JE NISTA.

P.Koeljo "Prirucnik za ratnika svetlosti"

Bretagne:
U IME LJUBAVI

za ratnika ne postoji nemoguca ljubav. on ne dopusta da ga obeshrabre cutanje, ravnodusnost ili odbijanje. zna da se - iza ledene maske koju ljudi nose- krije vatreno srce.
i zato, ratnik stavlja sve na kocu vise nego drugi. on neumorno trazi neciju ljubav- cak i ako zna da ce vtrlo cesto cuti rec "ne", da ce se vracati kuci porazen, sa osecajem odbacenosti u telu i dusi.

RATNIK SE NE DA ZASTRASITI KADA TRAZI ONO STO MU TREBA. BE ZLJUBAVI ON JE NISTA.

P.Koeljo "Prirucnik za ratnika svetlosti"
Pa ja sam ondaK ratnik nad ratnicima, skoro kamikaza, s obzirom koliko sam puta čuo NE!!! :lol: :lol: :lol: :lol: !!

baba?????:
Pa ja sam ondaK ratnik nad ratnicima, skoro kamikaza, s obzirom koliko sam puta čuo NE!!! :lol: :lol: :lol: :lol: !!
..srce malo...evo ti malo i da da da.. :shock: paz da ne lanes nesto olupacu te :evil: ovo je cisto da nam se ne unistis do kraja :shock:

ps. Bobo moja...ja sam ti lehos lehos od Eve...pre ce biti da sam taMO Neki potomak sa Arke :-D

Back