Feith
Zainteresovan član
- Poruka
- 444
bobanap:malaaaaaaaaaaaaa
pa ja upravo ocu da pitam festera gde te je video....pozdravlja te.....
a ti dosla....
ljubavi moja makedonska.
tu sam jos do sutra. uvek mi Bgd prija...... :-D :-D
ti ??

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bobanap:malaaaaaaaaaaaaa
pa ja upravo ocu da pitam festera gde te je video....pozdravlja te.....
a ti dosla....
ljubavi moja makedonska.
tu sam jos do sutra. uvek mi Bgd prija...... :-D :-D
ti ??

malo je..bobanap:e, pile moje drago.....
nisam zaboravila......u kuci mi je nekoliko drugarica.....
ali sve su nekako fine...sede....cakulaju.....
a ja malo ovde, malo sa njima.....
a ti znas da te volim i sta bi vise....malo li je :-D :-D
..ja cekam..i cekam...i cekam... :shock:Alexanna:jest...bas dobro..ti ne mozes bez nas..a oni isto ne mogu bez nas.. :-D ..hi hi...i ne znaju sta su propustili ne videvsi nas... :shock: jbt...nas nas nas nas nas.. :shock:
Cekala sam, cekala sam dragog citav dan.Alexanna:malo je....ja cekam..i cekam...i cekam... :shock:
Alexanna:jest...bas dobro..ti ne mozes bez nas..a oni isto ne mogu bez nas.. :-D ..hi hi...i ne znaju sta su propustili ne videvsi nas... :shock: jbt...nas nas nas nas nas.. :shock:

Feith:Ja bas onako ustaljenim redom...posle ove praznike....dobro mi je doslo...MRZIM PRAZNIKE
![]()
Zar pričam u snu :shock: :shock:Alexanna:onda si na.ebo.. :-P
![]()
???
!!Alexanna::shock: a sad lepo izbrisi ovaj post dok ga Baba nije video. :shock: :shock: :shock:
Jbt-e, a samo mene napadate da sam mrgudbobanap:e, ni ja ne volim praznike...ne volim ni nedelju.....
ne volim kad je pust grad....svi negde odu.....
al' zato volim zagor ljudi...guzvu....smeh...pricu.....ono javljanje na svaki korak.....
:-D :-D
!!
!!:grin: nego sta bi bile nego lepse... : :-D ...i priroda bi se probudila i ptice na grani bi cvrkutale..i sunceve zrake bi nam kose obasjale i nebo bi progovorilo i cvece bi otvorilo latice svoje..sva priroda bi sinula u skladu sa nasim svijetlim osmesima...i.. :shock: :shock: :shock: ..da ne pretera malo.. :shock: :shock:Feith:Slazem se....lepe slike bi bile jos lepse![]()
![]()
Cekaj cekaj me,bobanap:Alex....
eto ti odgovora......
( cekaj me i ja cu sigurno doci...... ) ;-)
fester970:васбас? или васвас?
јел то нешто на дојче?
![]()
bobanap:Alex....
eto ti odgovora......
( cekaj me i ja cu sigurno doci...... ) ;-)
ZEEEEEEVVVVV......Alexanna::grin: nego sta bi bile nego lepse... : :-D ...i priroda bi se probudila i ptice na grani bi cvrkutale..i sunceve zrake bi nam kose obasjale i nebo bi progovorilo i cvece bi otvorilo latice svoje..sva priroda bi sinula u skladu sa nasim svijetlim osmesima...i.. :shock: :shock: :shock: ..da ne pretera malo.. :shock: :shock:
!!
!!mawetzka:Hello, samo da vam se javim....
Da znate da ovo deriste uuuuuveeeek misli na vas!!!!
Tetkice tu si???
C M O K
![]()
![]()
![]()
..hi hi....a nemas pojma kako se velika istina krije u tako malo reci.. :-D ...malo :shock:baba?????:ZEEEEEEVVVVV......
Ma joCk, nisi preterala ..... misliJo sam da Ču glavu ulupam sa monitor![]()
![]()
!!
Još ti samo DŽole fali......i SladŽa![]()
![]()
!!
Alexanna:ja nisam ta koja ume da ceka najlepse na svetu..
![]()
baba?????:Jbt-e, a samo mene napadate da sam mrgud![]()
![]()
!!
Ajd sad lepo, svi da menjate avatar u onaj moj, al' druge boje......samo sivu ne dirajte.....mLogo nijansi .....i sve su moje![]()
![]()
!!

bobanap:moji se drugovi zene svi
i gledju me u cudu
koliko jos ces cekati
tu devojku ludu
fester je moj drugar :-D :-D :-D