SUNCOBRAN

• Začetnik teme Začetnik teme alzo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Добро вече, бобана, лепа вам ноћ, ''сунцобранци!'' ;-)
Уф, није ми било лако да прелистам све ове стране, а њих је 202... :???:
Жао ми је што сам пропустила толико лепих постова, дружења и позитивних ликова...али, код мене је било: Посао или задовољство? И , шта сам могла, морала сам да изаберем оно прво! :-D Па, ја сам позната као радохоличарка! :roll: :lol:
Драго ми је да сте сви на окупу, да сте здрави, весели и оптимистични...а, бундевица, ш'а ми ради тај шећерак? :oops: Нисам га заборавила, а ни бабу...па, како бих то себи допустила? 8-) И, сад бих волела да будем у сендвичу између њих двојице... :-P :lol: :arrow:

Па, ја сам позната као радохоличарка!

Ja se izvinjavam......jel to nesto zarazno.........
nadam se da nije.....znate...ja sam na odmoru......

Поз, алзо! Још увек си блажен међу женама?! ;-)
Тако и треба...ма, какав вирус...не брини, од мене можеш само жвале да добијеш, и то од љубљења! :-D :arrow:

Хај, фестер! :-)
Ниси погрешно разумео, ја сам њихов пајташ, они у мени не гледају женско, тако да могу да ланем шта год желим... :sad:
Ипак, кад боље размислим, од бундеве бих и сад могла да направим бундевару , са све развијањем кора, а баби бих направила штрудл са белим маком, кад му већ није умесила ташта...па, није се показао... знала сам! 8-) :-D

П.С. Але-ђубре :oops: , па ко ти даде тај надимак? Како да те викам? :wink: :arrow:

Astrodita:
Хај, фестер! :-)
Ниси погрешно разумео, ја сам њихов пајташ, они у мени не гледају женско, тако да могу да ланем шта год желим...

хај :)

ма то је ок ;)

ја мислих на оно да си у сендвичу између њих ;)

мени је то онако било мало шкакљиво ;)

heeeeeeeeeeeeejjj
evo mene....
celo vece neke obaveze....tel. razgovori.....

ASTRO
ljubimice moja i drago stvorenje, tako mi je drago da si tu...sa nama ;-)
hahahahahahaaa
fester se sam predstavio....
ima novih ali tu su i stari ....
ne znam gde je baba veceras....taj mrgud veciti ;-)

Back