gost 74285
Domaćin
- Poruka
- 4.881
da ti nije palo na pametbobanap:nisi.....meni je zapala.....![]()
od Vas niko sutra ne radi......a ja radim.....i to od zore....![]()
odlazim.....
ovaj put..........
- - -- - - -- - - - -
kisssssssssssssssssssssssss
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da ti nije palo na pametbobanap:nisi.....meni je zapala.....![]()
odlazim.....
ovaj put..........
- - -- - - -- - - - -
bobanap:nisi.....meni je zapala.....![]()
odlazim.....
ovaj put..........
- - -- - - -- - - - -
.i.ocerupano.. :shock: ...... :grin:bobanap:znam...i cuvam kao najvecu tajnu.... 8-)
stooooooooooo
niko ne treba da zna da si ti "zuto pile" :-D :-D :-D
lepo spavaj....
alzo:A da me upoznas sa njom.....
javi ako dolazi u Mojo klub u Sentu.......
ja se stalno kanim da dodjem na neku svirku tamo.....
baba?????:Koj mi oto zadovoljstvo![]()
![]()
!!
mojo..tvojo...blllllllllllll...bla bla truc :-Dfester970:долазиш у мојо?
Šta kažeš na jedno MasažO okolO hercaAlexanna:Baba...nemoj da me sekiras...slaba mi cukica :-D
???I ti bi bila brza da te ganja ona Dzunzara sa štapinomBretagne:a ti babo da znas da si najbrzi na forumu i izuj te speeede patike, zapalila se guma
!!sad bih ti rekla..baba?????:Šta kažeš na jedno MasažO okolO herca![]()
![]()
???
:shock: ko te ganja sunce malo..baba?????:I ti bi bila brza da te ganja ona Dzunzara sa štapinom![]()
![]()
!!
A oČe li ti herac do sJutra izdržat.....mislim, bRez masažOAlexanna:sad bih ti rekla....no ne smem :shock: ....prepusticu to Bobani ujutro
![]()
?!?!Kak' ti znaš nekad da izgledaš koj nevinašce ...Alexanna::shock: ko te ganja sunce malo.....deder reci da ja obavim tolk na private sa istom :-D ...da je posavetujem.. :-D :-D :-D
!!
!!Alexanna:mojo..tvojo...blllllllllllll...bla bla truc :-D

oČe..oba :-D :-D :-Dbaba?????:A oČe li ti herac do sJutra izdržat.....mislim, bRez masažO![]()
![]()
?!?!
ne mogu...svaki pud se zapanjim kad se vidim :shock:baba?????:Kak' ti znaš nekad da izgledaš koj nevinašce ...![]()
![]()
!!
Gledaj bWee u ogledalo i pričaj do zore![]()
![]()
![]()
!!
fester970:слушај ти саћу ти пошаљем цистерну млека!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Baš sam pre neki dan čupo dva panja iz dvorišta, pa ako si za kjedno odpanjavanje...reciAlexanna:ne mogu...svaki pud se zapanjim kad se vidim :shock:
!!A sto si ih čupo? Sto nisi raskopao pa elegantno izvuko. Ovako me samo plasis. :shock: :shock: Kakav nasilnik :shock:baba?????:Baš sam pre neki dan čupo dva panja iz dvorišta, pa ako si za kjedno odpanjavanje...reci![]()
![]()
!!
!!kad kupim njivu zvat cu te da pocupas korov a dotle vezbajbaba?????:A što bi lopato, kad mi Ferčika vapi za taki poslovi![]()
![]()
!!
Odoh nama da vedŽbamAlexanna:kad kupim njivu zvat cu te da pocupas korov a dotle vezbaj
!!