- Poruka
- 1.458
Sagorećeš, a koj Če mi ondaK bidne glas savestibobanap:ovo je prirodno stanje.... :-D :-D
ne kvari 8-)
??Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sagorećeš, a koj Če mi ondaK bidne glas savestibobanap:ovo je prirodno stanje.... :-D :-D
ne kvari 8-)
??Mame mi, Ču da bidnem miranbobanap:opet me teras da ti pevam.........
!!alzo:Sto bre nesto bije vruce iz monitora.........
a zaladilo napolju......
Ima. :-D ali ne da ti pozajmim,vec da ti dambaba?????:A imal' štogođ da mi TI pozajmiš, aaa![]()
![]()
???
bObO, pomagaj, evo meni sad 40,3Alexanna:Ima. :-D ali ne da ti pozajmim,vec da ti dam![]()
!!

Daj više skrasi se, šta me šetaš ko golubaBretagne:stvarnoc u zaspati niko me ne vidi.
!!baba?????:bObO, pomagaj, evo meni sad 40,3![]()
![]()
![]()
!!
p.s. puuu, puuuu, puuuu, daleko bilo![]()
![]()
![]()
Vi'š da joj aviJoni zujo oko glave, pa se zagledala gore......može li od ovEgabobanap:nego sta je sa Bretagne....nesto se ljuti.... :-D :-D
!!!baba?????:Vi'š da joj aviJoni zujo oko glave, pa se zagledala gore......može li od ovEga![]()
![]()
!!!
Bretagne:ma ne ljutim se evo sada sam tu i razbudila sam se
ponosna sam na sebe,
postavila sam raspevanog atavara,
skinula lepe slikice a niko nista
kako Vi mislite da se dalje razvijam bez podrske ???
Mislim ja bi sad prokomentaris'o, al' znam te samo dve i po stranice, pa baš i nije....Bretagne:kako Vi mislite da se dalje razvijam bez po_drske ???
!!!
Kaži koj je taj, di da gi nadŽem i koliko jako da gi umlatim, pa i to da rešimoBretagne:i da znas kod mene nema nista
pre "marron glasse" ...
???Di si ti pošla, aaa???bobanap:pozdravljam drustvo do sutra..... :-D :-D
eeeeeeee, nisam ja mala :-D :-D
lepo spavajte.... :-D
!!