- Poruka
- 1.458
Man' ti njih, kod mene me je zaključana frekvencijaAlexanna:To se i ja pitam otkada je ŽM i GP (Grand Parada hii hii ih)

Nego, di smo nas Dva tu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Man' ti njih, kod mene me je zaključana frekvencijaAlexanna:To se i ja pitam otkada je ŽM i GP (Grand Parada hii hii ih)
ZVEzde Granda Baksi..Pa zar to da ne znasbaba?????:Man' ti njih, kod mene me je zaključana frekvencija![]()
!!
Nego, di smo nas Dva tu![]()
![]()
??
Još nam samo neka Padalica faliAlexanna:ZVEzde Granda Baksi..Pa zar to da ne znas![]()
![]()
:-D jock..samo zajebavam masu.. :-Dbaba?????:ZVEZdetine bWee, najsjajnije![]()
!!
Mal' te ima, mal' te nema, jel' i ti gledaš Hidalgo![]()
!!
:grin: gde si spavalice...odmori li se ti..pa veceras opet z :-D urka a????????bobanap:hallooo dobro vece :-D
Alex....kissssssssss
:shock: a sta bi sa dizalicom :shock:baba?????:Još nam samo neka Padalica fali![]()
![]()
!!
Kad te uvatimo na frku, izmedŽu dve vatre, ne'š ni primetiti kad otkuca 2bobanap:neeeeeee...ono kao sinoc....nema sanse...... 8-)
bobanap:od jutros sam u vise navrata dremkala...
a veceras sam bila da radim...do malo pre..... :-D
neeeeeee...ono kao sinoc....nema sanse...... 8-)
ahaaaaaaaaaaaaaaaababa?????:Kad te uvatimo na frku, izmedŽu dve vatre, ne'š ni primetiti kad otkuca 2![]()
![]()
![]()
..otces da te pogolicam percem da se sladje smejes..gili gili giliii lii :grin:baba?????:E sad sam sreČan ko mali.......pobeĐe nam Hidalgo![]()
![]()
![]()
!!
Ahaa!!bobanap:sacekusu mi spremate...... :-D :-D :-D
:shock: ali ja radim sutraaaaaa :shock: :shock: :shock:bobanap:ahaaaaaaa
sacekusu mi spremate...... :-D :-D :-D
jjooojj sto ste u trendu :-D :-D
- - - - -- - - -- -
baba?????:Ahaa!!
Baš ušuškavam AleHanu na čeki, pa Ču i ja pored nje, pa kad naidŽeš.....a mi se ne bidnemo zaigrali![]()
![]()
![]()
, nagrabusila si
![]()
![]()
!!
sonjchi69:cao narode samo da se javnem
bas ste mi nedostajali danas