145. dan (jutro) 12. avgust 200. god.
24 minuta i 30 sekundi. Ekstra uradjen sungazing sa terase i predivnim pogledom na sunce. Primetio sam da mi bolje lezi kada gledam u sunce posle 20- tog minuta sigurnog sata, pa sam tako i radio a osecaj je bio fantastican. Podigla mi se energija koja je strujala celim telom. Na jelovniku nista novo… i dalje sunce tj. Fotonska solarna kuhinja, malo vode ili caja na dan.
146. dan (jutro) 13. avgust 2009. god.
24 minuta i 40 sekundi. Uradjen sungazing na terasi posle 20- tog minuta sigurnog sata kada je sunce bilo malo jace. Fino, divno, bozanstveno… Ljudi, ovo samo treba doziveti! Ovakav osecaj se ne moze jednostavno zabeleziti, mora se doziveti. Da mi je neko rekao da cu stajati na jednom mestu mirno i smireno pre oko 5 meseci… pomislio bih da je poludeo znajuci sebe i svoje zdravstveno stanje, pogotovo stanje sa nogama…. Sunce, malo vode na dan i caj, na tome sam i uzivam kao nikad do sad.
147. dan (jutro) 14. avgust 2009. god.
24 minuta i 50 sekundi. Danas sam odradio siguran sungazing malo ranije u sigurnom satu, jer je sunce bilo ekstra crvene boje, a to nisam hteo ni zasta da propustim. Predivan je osecaj kada sunce izlazi i kada se penje na nebeskom horizontu postajuci sve jace i jace… Kada sam gledao osetio sam odredjena probadanja oko srca… cudno? Ne, nije ni malo! Moja mama boluje od srca tj. Ima ostecenje na srcu kao i moja baba i prababa takodje, znaci genetski. Znam da je ovo probadanje u predelu srca bilo jer mi srce jaca i cisti se… takodje i energija koja se tu zaglavila, pronalazi svoj tok da tece dalje… nista se ne sekiram i ne brinem. Sve je u redu i sve je bas tako kako treba i biti. Konzumiram sunce tj. Viskoenergetsku fotonsku hranu, solarnu vodu i malo caja na dan, telo mi je jace nego ikad.
148. dan (vece) 15. avgust 2009. god,
25 minuta! Predivan sungazing uradjen iz susedne sobe sa prozora koji gleda ka zapadu. Uzbudjen sam danas jer zaokruzujem na 25 minuta gledanja u sunce kada je to sigurno i prijatno za oci. Danas je bas bilo tako… veoma prijatno i sigurno za oci. Zalazece crveno sunce koje je svojim zracima ulazilo kroz moje oci me je ispunjavalo energijom i silom svojom, dajuci mi svakog trenutka sve veci osecaj sigurnosti, mira i spokoja. Znam da je sve u redu i sve je bas kako treba biti. Jednostavno sve kroz sta prolazim u zivotu ima svoju svrhu, nekada je to za moj nauk, ohrabrenje, jacanje a nekada je to cisto ono sto moram uraditi prakticno, a to je menjati sebe i okolinu oko sebe. Danas kao i pre… Sunce, solarna voda, malo caja na dan i muzika za stimulisanje chakri i podizanje energije u celom telu.
149. dan (jutro) 17. avgust 2009. god.
25 minuta i 10 sekundi. Veoma sam uzbudjen sto sam usao u 26-ti minut sungazinga polako se priblizavajuci 30-tom minutu prakse. Sa umom, telom i duhom mi je sve u redu, sve je OK i bas kako i treba biti. Mogu reci da sam postigao neverovatan uspeh do sad u sungazingu te da sam doveo telo do potpunog sklada. Moj um i telo su po prvi put u zivotu u tolikom skladu da osecam i izgledam kao potpuno sredjena osoba. Po prvi put sam kako se to kaze pod vaser vagu. LoL Sunce, voda, malo caja ili mednog mleka su moj dnevni meni.
150. dan (jutro) 18. avgust 2009. god.
25 minuta i 20 sekundi. Sungazing uradjen bas ekstra i veoma opusteno. Nisam ni trepnuo a vec je proslo 25 minuta… dakle, telefon je zazvonio i ostalo mi je jos samo da odbrojim 20 sekundi. Kada sam zatvorio oci i drzao zatvorene, video sam ogroman crveni krug i u njemu manji svetlo- plavi koji se okretao, zapovedio sam manjem krugu da prestane da se okrece i da on uziva u meni kao i ja u njemu… prestao se okretati, ali da li je on uzivao u meni, to jos nisam saznao. Sledeci korak u kontroli mislima je bas taj… da znam njihova osecanja (mislim na krugove i slike koji mi se stvaraju pred ocima)… znam da ce neko pomisliti kako trazim nemoguce, ali zar sungazing ili solarna joga nije istrazivanje nemoguceg? Dakle, Sunce sa fotonskom ishranom, voda, malo mleka sa medom i kundalini muzika.
151. dan (jutro) 19. avgust 2009. god.
25 minuta i 30 sekundi. Znaci sta reci za danas? Da krenemo od pocetka. Uradjen sungazing sa terase, u vreme sungazinga osetio sam kako mi energija ulazi u telo i pocele su mi se siriti ruke kako bih je prikupio sto vise. Jednog momenta sam osetio strujanje i trnce u predelu vrata i gornjeg dela kicme… znaci opet zakrcenje energije da slobodno tece telom. Polozio sam ruke na to mesto usredsredio se na teranje bola i zapovedio mu da ode od mene… nakon par trenutaka vise nisam osecao te trnce i sve mi je bilo mnogo bolje. Dakle, telo mi se u potpunosti regenerise i obnavlja. I dalje imam Sunce, vodu, malo caja ili mleka na dan. Sve je OK i sve je u redu, bas kako i treba biti.