Jasna
Stara legenda
- Poruka
- 77.551
Za kafanu je dovoljno par dobrnamernih ljudi. Nek je gde god bilo..Obilazim kafane po forumu, ne drži me mjesto još od spamerskog![]()
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Za kafanu je dovoljno par dobrnamernih ljudi. Nek je gde god bilo..Obilazim kafane po forumu, ne drži me mjesto još od spamerskog![]()
i za gimnastikuZa kafanu je dovoljno par dobrnamernih ljudi. Nek je gde god bilo..
Ma ne moram ni ja. Al kad ustanem posle 8 imam prigovor savesti. Ne umemNi ja se ne bih digla danas da ne moram![]()
A, ja ti to umem i sama.i za gimnastiku![]()
Od gimnastike može samo kolutanje očimai za gimnastiku![]()
Racuna...! I ja to praktikujem svaki danOd gimnastike može samo kolutanje očimaračuna li se to?
Mrzi me sad da tražim, ali u či gongu u vežbama za zagrevanje ima iRacuna...! I ja to praktikujem svaki dan![]()
pa rekla si da ćeš tek od danas,.. juče si reklaRacuna...! I ja to praktikujem svaki dan![]()
Pa ne izgleda ovo loše, baš fino razgibavanje. Krcka li kod tebe? Kod mene puca ko suho granje da gaziš.
Ove vežbe radim već godinama..
Nisam znala...Mrzi me sad da tražim, ali u či gongu u vežbama za zagrevanje ima i
kolutanja očima.Do kakvih detalja kinezi idu..
Al za kolutanje očima, ipak više volim društvo.![]()
Krcka, krcka..Pa ne izgleda ovo loše, baš fino razgibavanje. Krcka li kod tebe? Kod mene puca ko suho granje da gaziš.
Ja ove vežbe najbolje volim napolju da radim. Odem u šumu da me komšilukNisam znala...
Mislim da ima I vezbam kolutanje ocima...
A trebala bih nesto... Barem dok nije lepo napolju
Što bi bilo vid ove što je pomahnitalaJa ove vežbe najbolje volim napolju da radim. Odem u šumu da me komšiluk
ne gleda..![]()
Ma razmahala se ja par puta, pa vidim čudno ljudima..Što bi bilo vid ove što je pomahnitala![]()
Pa kad se rastežeš sama, što ne juriš švalera ko normalan ženski svijetMa razmahala se ja par puta, pa vidim čudno ljudima..
bolje da ne izazivam..
Štoo?Pa kad se rastežeš sama, što ne juriš švalera ko normalan ženski svijet![]()
Pa jel hoćemo da smo ravnopravne? Hoćemo!Štoo?
Prošlo vreme kad su švaleri jurili ženske,.. sad ide obrnuto ?
možda kad bih jogu radila..Pa kad se rastežeš sama, što ne juriš švalera ko normalan ženski svijet![]()
Kako ??? pa jel' ti nemaš zaštitnikamožda kad bih jogu radila..pa da ne mogu posle da se odbranim od
švalera..
će mi pokažeš ?či gong liči malo na borilačke veštine, pa se plaše da ću da ih bijem..
Evo ja ću,.. da budem prvi,.Opet ti o veri..
Muškarci se nikada nisu prema meni ponašali zaštitnički. Valjda ne
odajem takav utisak..
Prođe mi pola veka, a nisam nita naučila.![]()