Sunčala sam se na terasi

Aleksandra Kardan

Zainteresovan član
Poruka
322
Dama odlučila da iskoristi sunčane dane i uhvati malo boje na svojoj terasi gola.Njenog komšiju je taj prizor uznemirio do te mere, da je rešio da pošalje pitanje redakciji.
Gotovo svaki dan može se videti kako se u susednoj zgradi na balkonu gola sunča jedna devojka. To nije prikladno, s obzirom na to da preko puta žive porodice s malom decom. Kad god deca izađu na terasu, moraju da gledaju golotinju.

Da li je po vama to vređanje ili omalovažavanje moralnih osećaja građana i da li bi vama smetao ovakav prizor?

Нико не брани да се сунча у купаћем, али баш гола на тераси, сметало би и мени, најискреније.

Коме сметају правила живота у граду, не мора ту да живи.

Најт, седиш на својој тераси и тераш себе да скрећеш поглед, јер је некоме тешко да стави две крпице на себе?

Шта би дотична особа радила да преко пута ње станује матора дртина која сунча свој висуљак?

Dama odlučila da iskoristi sunčane dane i uhvati malo boje na svojoj terasi gola.Njenog komšiju je taj prizor uznemirio do te mere, da je rešio da pošalje pitanje redakciji.
Gotovo svaki dan može se videti kako se u susednoj zgradi na balkonu gola sunča jedna devojka. To nije prikladno, s obzirom na to da preko puta žive porodice s malom decom. Kad god deca izađu na terasu, moraju da gledaju golotinju.

Da li je po vama to vređanje ili omalovažavanje moralnih osećaja građana i da li bi vama smetao ovakav prizor?

A zašto je pisao redakciji? Mislim šta redakcija tu može da uradi? :think:

Da je u redu nije, stvar kulture života u urbanoj sredini...ali ne verujem da postoji konkretan zakon koji kaže da ne smeš biti nag u svom stanu na svojoj imovini. Jedino ne znam kako se balkon tretira,da li može neki komunalni prekršaj da popije tipa golotinja u javnosti ili narušavanje javnog reda i mira.

Poslednja izmena:

Dama???
Dame se sunčaju u solariju a ne ovako...

Sunčam se na terasi ali uvek u kupaćem
A meni lično ne smeta ako ljudi idu goli po svom stanu niti mislim da bi to trebalo da dotiče bilo koga
Ako oni nemaju kulturu da navuku zavese to nije niciji problem a mogu i da voajerisu
Ali nekog prijaviti zbog toga ma daj
Voajeri bi trebalo da znaju da je to veća bolest od egzibicionizma

- - - - - - - - - -

Život u soliterima podrazumeva da imaš i in i out kulturu no dobro

Sunčam se na terasi ali uvek u kupaćem
A meni lično ne smeta ako ljudi idu goli po svom stanu niti mislim da bi to trebalo da dotiče bilo koga
Ako oni nemaju kulturu da navuku zavese to nije niciji problem a mogu i da voajerisu
Ali nekog prijaviti zbog toga ma daj
Voajeri bi trebalo da znaju da je to veća bolest od egzibicionizma

- - - - - - - - - -

Život u soliterima podrazumeva da imaš i in i out kulturu no dobro
e stvarno ljubinka,otvorila si jedno novo pitanje,sta je "strasnije" biti egzibicionista ili voajer?

Back