Sumnja na HIV Pomoc!

Pozdrav javljam se opet u poslednjih dana bole me kosti rukama nekad i u nogama pa sam sad jos vise uznemiren ne spavam nocima totalno sam van svijeta zatvoren u sebe i kontam samo da nisam zarazen . ne znam sta da radim ako budem zarazen unistio sam sebi zivot sa 24 god :( proslo je nekih 22 dana kada sam pisao da sam imao nezasticen sex ne znam kako cu izdrzati jos mjesec da odem na testiranje ..
umresmo od zabrinutosti:cry:nego jesi zvao opet tu cypi sto si kresno da ispitas malo jel cista

Nisam zvao niti sam imao kontakta sa tom osobom , znam samo prije odnosa sto sam vec i spomenuo u prvom postu da je rekla da je cista al ja imam sumnju da ona to ima a mozda i grijesim mozda i nema ni ona to.Znate kako o AIDS sam znao odprije da se prenosi polnim putem ali nisam znao za HIV infekciju prije AIDS-a i tek nakon tok odnosa kad sam dosao kuci nasao sam na netu o HIV-u i simptome i svaki forum sam precitao o toj zarazi i onda me uhvatila panika i vec prvi dan sam malaksao bio vjerovatno sam odma to umiislio sebi jer kako sam procitao dosta toga o HIV nemoguce je da se 1 dan to osjeti vec nakon mjesec ili vise dana a u nekim slucajevima potrebno je i 1 god do 5 da se to osjeti neki simptom.

Nista to, za mene, dok ne prodje bar 6 meseci, a ja subjektivno bih bio miran tek posle godinu dana da se uradi....

Sta znam, imate bre one retke bolesti i zajebancije koje su upravo doprinele da se kaze da u medicini nisu uvek 2+2 cetiri, pa onda dokumentarne emisije o tim bolestima, o tim ljudima i slicno...

Neka ceka sad, kad veruje ljudima na rec - "Mali ja sam prostitutka imam ih 40 dnevno i cista sam, majke mi tvoje" - Aha ok verujem ti, jesi.

Ne znam da li bi poverovao i da mu MIkelo kaze da je on zapravo Betmen i da zivi u Gotamu a u slobodno vreme ovde moderator.
Logikom stvari, trebao bi i njemu poverovati 100%.

- - - - - - - - - -

U svakom slucaju neka ide odmah, a neka ide i posle godinu dana....To posle godinu dana ce biti merodavnije i tacnije, a ovo sad odmah sto ce otici, to mu je zapravo da ode tamo, umesto sto bi otisao kod psihijatra da mu da bromazepam da prestane da bude anxiozan zbog ovoga svega.

A postoji sada vec (obzirom kakva mu je dinamika licnosti) da, i kada dobije nalaz gde ce pisati "negativan", on nastavi sa istim ponasanjem i emotivni9m reagovanjem pa ce biti novi problem na pomolu - "Aha, a sta ako su pogresili, a sta ako je bru zli bio u pravu pa sam ipak pozitivan ali sam prerano uradio test", "a ako sam zaista negativan odakle mi ovo sto me stalno nesto boli, pecka, svrbi, probada, sto mi srce brzo kuca, vrti mi se u glavi, idem stalno u wc da mokrim itd", i eto, tesko da ce ga i psihijatar posle ubediti da je negativan.

Sad se setih filma Bug sa Esli Dzad, kad onaj lik ima taktilne halucinacije, pa se cese, pa "mravinjak", pa misli da mu nesto ide po kozi, pa ispod koze, pa se tripuje da mu bubasvabe prolaze unutar tela, pa hoce da ih vadi, a Esli ga prvo gledao kao ludaka i misli da on preteruje a obrzo i nju pocne da svrbi, pecka i sl, odn ona je razvila njegovu "bolestinu" - Foli Deux (tako nesto). :mrgreen:

Poslednja izmena:
Nista to, za mene, dok ne prodje bar 6 meseci, a ja subjektivno bih bio miran tek posle godinu dana da se uradi....

Sta znam, imate bre one retke bolesti i zajebancije koje su upravo doprinele da se kaze da u medicini nisu uvek 2+2 cetiri, pa onda dokumentarne emisije o tim bolestima, o tim ljudima i slicno...

Neka ceka sad, kad veruje ljudima na rec - "Mali ja sam prostitutka imam ih 40 dnevno i cista sam, majke mi tvoje" - Aha ok verujem ti, jesi.

Ne znam da li bi poverovao i da mu MIkelo kaze da je on zapravo Betmen i da zivi u Gotamu a u slobodno vreme ovde moderator.
Logikom stvari, trebao bi i njemu poverovati 100%.

- - - - - - - - - -

U svakom slucaju neka ide odmah, a neka ide i posle godinu dana....To posle godinu dana ce biti merodavnije i tacnije, a ovo sad odmah sto ce otici, to mu je zapravo da ode tamo, umesto sto bi otisao kod psihijatra da mu da bromazepam da prestane da bude anxiozan zbog ovoga svega.

A postoji sada vec (obzirom kakva mu je dinamika licnosti) da, i kada dobije nalaz gde ce pisati "negativan", on nastavi sa istim ponasanjem i emotivni9m reagovanjem pa ce biti novi problem na pomolu - "Aha, a sta ako su pogresili, a sta ako je bru zli bio u pravu pa sam ipak pozitivan ali sam prerano uradio test", "a ako sam zaista negativan odakle mi ovo sto me stalno nesto boli, pecka, svrbi, probada, sto mi srce brzo kuca, vrti mi se u glavi, idem stalno u wc da mokrim itd", i eto, tesko da ce ga i psihijatar posle ubediti da je negativan.

Sad se setih filma Bug sa Esli Dzad, kad onaj lik ima taktilne halucinacije, pa se cese, pa "mravinjak", pa misli da mu nesto ide po kozi, pa ispod koze, pa se tripuje da mu bubasvabe prolaze unutar tela, pa hoce da ih vadi, a Esli ga prvo gledao kao ludaka i misli da on preteruje a obrzo i nju pocne da svrbi, pecka i sl, odn ona je razvila njegovu "bolestinu" - Foli Deux (tako nesto). :mrgreen:

hahahah nasmejao si me pravo :D :D ma cekat cu ja ipak duzi period da prodje da budem siguran 100% u nalaze , svaki trzaj svog tijela prepisujem bas HIV-u , a prije tog odnosa nisam ni pomisljao na HIV niti bilo koje bolesti a sad imam zivotnu skolu da je zdravlje prrece od svega :)

Pozdrav ljudi, bio bih zahvalan za mišljenje, radio sam test na HIV na privatnoj klinici, doktorica me je nazvala posle 2 dana i rekla da test moram ponoviti, pitao sam zašto, rekla mi je da je broj antitela na granici, te mi nije rekla ni da je pozitivno ni da je negativno, da li je neko nekada čuo za ovakav slučaj?
Inače sam otišao na redovno testiranje i sad sam baš zabrinut.

Nista drug jedino da odes ponovo na testiranje i da utvrde tacne nalaze. Kada si imao nezasticen sex i dali si imao neke simptome , evo ja naprimer imao sam rizican sex sad ce mesec dana i sav sebe isprepado sta god me cimne mislim evo ga simptom, cekam da prodje malo duzi perio da odem se testitat kako bi bio 100% siguran. A zar nisi dobio odma rezultate danasnji testovi budu gotovi rezultati 20 do pola sata

Pozdrav ljudi, bio bih zahvalan za mišljenje, radio sam test na HIV na privatnoj klinici, doktorica me je nazvala posle 2 dana i rekla da test moram ponoviti, pitao sam zašto, rekla mi je da je broj antitela na granici, te mi nije rekla ni da je pozitivno ni da je negativno, da li je neko nekada čuo za ovakav slučaj?
Inače sam otišao na redovno testiranje i sad sam baš zabrinut.

Verovatno su izgubili uzorak krvi, ili napravili neko sranje, pa sad satro kao na granici, moras opet bla bla bla.

Nemoj da se plasis, verovatno nesto oni zeznuli, ja tako jednom kada sam davao mokracu, uzivo video kako je tehnicar ispustio, prevrnuo casu sa mokracom, i ko zna koju su pricu slozili pacijentu tom, tipa "molim vas dajte opet mokracu, u vasem uzorku smo nasli nesto na granici bla bla bla".

Nemoj se brinuti i idi ponovi to opet pa javi kakvi su rezultati.

Drzimo ti palceve.

Kako sam primetio vise osoba odmaze nego pomaze , mislim da svatko od nas nebi zelio da ima ikakvu bolest tako da trebamo jedni drugima barem recima utjeha biti , da ohrabrimo a ne sad odma da kazemo da ti imas to i to kako bi se pojedini osjecali da su oni zabrinuti oko svog zdravlja. Evo recimo ja vise ne panicarim kao pre pola mjeseca i u tome zahvaljujem Bru zli :) i nemora da znaci svaki trzaj tijela da znaci da je u pitanju HIV jer ima jos mislion drugih bolesti. A sto se tebe tice Fenix uradi ponovno test i bit ces siguran 100% ja se nadam 99% da nemas nista kao ni ja (barem se nadam :D)

Dobro bre majku mu, ja rekoh da utesim malo decka al vi zapeli pa zapeli... Ocete da umre od brige? Bolje da misli da su izgubili uzorak krvi pa ga zato zovu opet...

pa to sto je na granici ne znaci da ce da bude pozitivan kad ga uradi ponovo. kad bi znacilo to, onda ne bi bilo potrebe da ga ponovi, zar ne? :)
ne vidim razlog da trazimo neka druga (manje verovatna) objasnjenja, u kojima je neko nesposoban ili laze :)

Evo da malo osvjezim ovu temu , proslo je 2 mjeseca od kako sam imao odnos nisam jos isao na test jedino sto osjecam jeste da me zna cesto misici ili kosti sta vec da bole i peckaju pa sam malo uspanicen , nikakve druge simptome nemam kao osip, Natečeni limfni čvorovi , temperaturu od toga nemam nista ti neki glavni simptoma jedino oko tih misica sad ne mora da znaci da je to opaki virus od kojeg imam 2 mjeseca strah da nisam pokupio. Sledece sedmice sam odlucio otici porodicnom lekaru na pregled pa da razjasnim ovu patnju od 2 mjeseca panike. :)

Back