Nista to, za mene, dok ne prodje bar 6 meseci, a ja subjektivno bih bio miran tek posle godinu dana da se uradi....
Sta znam, imate bre one retke bolesti i zajebancije koje su upravo doprinele da se kaze da u medicini nisu uvek 2+2 cetiri, pa onda dokumentarne emisije o tim bolestima, o tim ljudima i slicno...
Neka ceka sad, kad veruje ljudima na rec - "Mali ja sam prostitutka imam ih 40 dnevno i cista sam, majke mi tvoje" - Aha ok verujem ti, jesi.
Ne znam da li bi poverovao i da mu MIkelo kaze da je on zapravo Betmen i da zivi u Gotamu a u slobodno vreme ovde moderator.
Logikom stvari, trebao bi i njemu poverovati 100%.
- - - - - - - - - -
U svakom slucaju neka ide odmah, a neka ide i posle godinu dana....To posle godinu dana ce biti merodavnije i tacnije, a ovo sad odmah sto ce otici, to mu je zapravo da ode tamo, umesto sto bi otisao kod psihijatra da mu da bromazepam da prestane da bude anxiozan zbog ovoga svega.
A postoji sada vec (obzirom kakva mu je dinamika licnosti) da, i kada dobije nalaz gde ce pisati "negativan", on nastavi sa istim ponasanjem i emotivni9m reagovanjem pa ce biti novi problem na pomolu - "Aha, a sta ako su pogresili, a sta ako je bru zli bio u pravu pa sam ipak pozitivan ali sam prerano uradio test", "a ako sam zaista negativan odakle mi ovo sto me stalno nesto boli, pecka, svrbi, probada, sto mi srce brzo kuca, vrti mi se u glavi, idem stalno u wc da mokrim itd", i eto, tesko da ce ga i psihijatar posle ubediti da je negativan.
Sad se setih filma Bug sa Esli Dzad, kad onaj lik ima taktilne halucinacije, pa se cese, pa "mravinjak", pa misli da mu nesto ide po kozi, pa ispod koze, pa se tripuje da mu bubasvabe prolaze unutar tela, pa hoce da ih vadi, a Esli ga prvo gledao kao ludaka i misli da on preteruje a obrzo i nju pocne da svrbi, pecka i sl, odn ona je razvila njegovu "bolestinu" - Foli Deux (tako nesto).