Sumnja: da li je ovo regularna policija?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
1751350458382.png

Netko dolje nadodao neki print screen iz razgovora:
1751350488051.png

Da li je to po našem zakonu da imaju maske?
Ko može imati a ko ne? Koje formacije mogu?

Sumnjivo je ovo zašto imaju skrivena lica, nemaju ime i značku, me đožeš uopšte znati da li je to policajac ili ne?! Kako da znaš??
Naravno da je broj osnovna stvar. Po tome moze da se identifikuje svaki policajac.
Ovo je neka kurwa banda

Ima puno toga što izaziva sumnju da li među uniformisanima koji su dobili zadatak da redare po gradu je sve zaista policija?

Evo jednog snimka i opisa

Imate li još neki snimak? Ne čak sumnjaju i da ne znaju srpski.

Dobro jutro, Kolumbo :D

Jel ima jos neko ko je iznenadjen i zaprepašćen činjenicom da SNS oblači kriminalce u pandurske uniforme, LOL 😂😂😂

Jel sad kapiraš u kakvoj državi živiš? :D

Jel kapiraš zašto moraju blokade univerziteta, i blokade svega?!

Ovo odavno nije vise borba ni za prosvetu, ni za radnicka ili studentska prava, niti je ovo borba ideologije (levo protiv desnog): ovo je borba za goli opstanak drzave i ljudi.

Gola egzistencija!
Nema elementarnije i osnovnije od toga.

Dobro jutro, Kolumbo :D

Jel ima jos neko ko je iznenadjen i zaprepašćen činjenicom da SNS oblači kriminalce u pandurske uniforme, LOL 😂😂😂

Jel sad kapiraš u kakvoj državi živiš? :D

Jel kapiraš zašto moraju blokade univerziteta, i blokade svega?!

Ovo odavno nije vise borba ni za prosvetu, ni za radnicka ili studentska prava, niti je ovo borba ideologije (levo protiv desnog): ovo je borba za goli opstanak drzave i ljudi.

Gola egzistencija!
Nema elementarnije i osnovnije od toga.
Ali što planirate postići daljnjim blokiranjem? Vidiš i sam da to ne postiže nikakve rezultate s trenutnom klikom koja vam je na vlasti..
Koja je druga opcija? Da se krenete ubijati međusobno?

Po meni, jedini rezultat bi vam moglo donijeti to da se opredijelite za EU, makar privremeno i s figom, pa da oni ekonomski i svim drugim alatima pritisnu SNS da siđe s vlasti.. za Ruse i sami znate kome oni drže leđa..
Sami nemate šanse, barem ne po ovome što se svaki dan vrti po vašim režimskim medijima, osim ako ne želite građanski rat ili mrtve na ulici.

Ali što planirate postići daljnjim blokiranjem? Vidiš i sam da to ne postiže nikakve rezultate s trenutnom klikom koja vam je na vlasti..
Koja je druga opcija? Da se krenete ubijati međusobno?

Po meni, jedini rezultat bi vam moglo donijeti to da se opredijelite za EU, makar privremeno i s figom, pa da oni ekonomski i svim drugim alatima pritisnu SNS da siđe s vlasti.. za Ruse i sami znate kome oni drže leđa..
Sami nemate šanse, barem ne po ovome što se svaki dan vrti po vašim režimskim medijima, osim ako ne želite građanski rat ili mrtve na ulici.
Đe je sad @kapetanmark da objasni Hrvatu da se ne petlja u "naše dvorište"?

Poznato je da kad treba da se mlati narod se šalje policija iz drugih država. Ako se dobro sećam Špance su slali da mlate na demonstracijama u Parizu. Ne bi me čudilo da su ovo Rusi.

Нису Руси.. Шиптари су.. тетоваже су им албански орлови.. посао их министар за мањинска права Демо Бериша

Back