Šumadija i Vojvodina otvaraju kancelarije u Briselu

Daske u glavi,razmislite kako se Kosovo odcjepilo od matice Srbije pa ce vam sve biti jasno.Prvo autonomija pa separatizam i na kraju republjika ali morate imati na umu u svom razumu da se mulimani i albanci šire žele spojiti Kosovo sa zapadnom Makedonijom,Sanđakom,južnim djelovima Srbije i Bih kada to sve spoju imat cemo nejveču islamsku republjiku na balkanu zvanu Islamska Republika Balkanija a vi im pomažete sa tim autonomaškim idejama:dash:

Cekaj malo brate, smiri se.... Kakva te Blakanija spopala? Citas li ti sta pises? To sto oni zele zabole me d*pe. Zele i Hrvati celu Bosnu, zelimo i mi Karlovac-karlobag-Virovitica, zele i "bosnjaci" unitarnu Bosnu pa znas kad cemo svi mi sa gore navedenog spiska dobiti to? Sto se Vojvodine tice sumnjam u tu teoriju jer se to nece zavrsiti bez mora krvi, a niko nije lud to da izazove. Na kraju sto se moje Shumadije tice, reci mi samo kako uopste mozes da pomislis da bi mi ikad otisli iz Srbije i postali "Shumadinci", nova nacija buducnosti:hahaha:. Ajde molim te radi se o ekonomskim problemima. Centralizacije je bilo samo u feudalnom sistemu, a cak ni onda u ovolikoj meri kolika je danas u Srbiji od strane Bg-a.

Све почиње оваквим промовисањем ставова како ће
федерализовани живети боље, а сва та прича се појачава.....
покретањем питања „људских и мањинских права".

Иако не постоји ...............ни једно истраживање или
анализа која би показала да ниво аутономија има везе са нивоом
животног стандарда грађана..................
непрекидно се потура теза о томе како ће грађани Војводине
или Шумадије боље живети ако буду финансирали и
војвођанску или шумадијску парадржаву.

Моје мишљење је да је ово већ ДОГОВОРЕНО..
.и припремљено кад се усвајао
Устав Србије
Ако нисте прочитали тај Устав, прочитајте макар оне
чланове (које онај ранији Устав, Слобин није имао) а тичу се националних
мањина и њихових права.
(То ће се у Војводини највише експлоатисати,..али шта ће у Шумадији
бити окидач?)

Жао ми је што су многи потрчали "грлом у јагоде" да на брзину изгласају
нови Устав,...а ЗНАТЕ ли ко је ПИСАО тај Устав,...
да чујем сад оне дискутанте који су овде покушавали да ЛЕПО пишу о
том и таквом Уставу...

Poslednja izmena:
i ja kao rodjeni Sumadinac iz KGa podrzavam predlog!
Dosta smo slushali o autonomiji Vojvodine, a nas Shumadince i ostale u Srbiji nek i dalje muze Beograd...
I chim se neko pobuni protiv samoubilachke destruktivne beogradizacije, odmah ga optuzuju za separatizam i nedostatak patriotizma!

Zivela Sumadija

1316209008_09b707caa5.jpg

i ja slusam al nikako da nam Bg okrene ledja ko i vama...

Back