Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ima jos dosta do ponoci ..do ponoći ima još , ali
super dan

u pravu si, samo jedna sekunda i dobije sasvim drugi smerIma jos dosta do ponoci ..

Takva je tvoja licnost. Slicna sam, samokriticna preterano.Prikupljanje energije i sna zbog ludila predhodnog dana...
Odradjen poso sa velikom odgovornoscu u redu ali sa par ispada tj korekcija kojie nikom nisu smetale osim meni samom i na moju licnost.Sad se uvek pitam sto ne mogu sve lepo bez ikakvih turbulencija da odradim i tako stvorim u sebi napetost i kritiku da ne mogu da se opustim iako je sve zavrseno i odradjeno ok.Samom sebi nisam zadovoljan bas a i mislim da i saradnici primecuju tu moju pisi brisi traljavost i ko zna sta misle.
Na kraju je sve bilo super i sa moje strane sve odradjeno korektno da bi spoljni faktori po zavrsetku izazvali haos na nas zbog neslaganja sa sudjenjem sefa u par situacija koje su izazvale od spolja nezadovoljstvo i tenziju i na kraju invident.Srecom ja sa tim nemam nista ali sam bio u toj prici.
koji pa sad virus, i ti bi navučeš temperaturuCudan dan od pocetka
A ipak je lep bez obzira sto sam mozda dobila neki virus i temperaturu...
samo odjednom, malopre, tresla sam se kao prut, sada mi je hladno..koji pa sad virus, i ti bi navučeš temperaturu
tylol hot,,,ili,,,paracetamol zajedno sa vit.C,,odmah i sadasamo odjednom, malopre, tresla sam se kao prut, sada mi je hladno..
imam to prvo ili fervextylol hot,,,ili,,,paracetamol zajedno sa vit.C,,odmah i sada
tylol hot , takoreći isto kao fervex , ali tylol , ima jednu supstancu plusimam to prvo ili fervex

dobro da sada znam, kupicutylol hot , takoreći isto kao fervex , ali tylol , ima jednu supstancu plus
dobro da sada znam, kupicu
Takva je tvoja licnost. Slicna sam, samokriticna preterano.
I ne umisljaj da ostali to zapazaju, jer te oni samo jedino takvog i znaju..Ne znam ali nekad je ozbiljna mana iako u nekim slucajevima koristi tj moze da bude dobro.
ma super si, nemoj da se cimaš za trivijalne stvariNe znam ali nekad je ozbiljna mana iako u nekim slucajevima koristi tj moze da bude dobro.

Mislim da sam pio to i da me vracalo malo u zivot kad sam gorio marta aprila sa temperaturom 38 i nesto...
namenski je za febrilna stanjaMislim da sam pio to i da me vracalo malo u zivot kad sam gorio marta aprila sa temperaturom 38 i nesto...