Sulejman Veličanstveni

Sta kazete za gos'n Gritija? :D

195748_131440890267910_4084643_n.jpg

Vidim, niko njega ne pominje.

88e_ef568.jpg

Ne znam za vas, ali mene lik Gulfem nervira. Ne znam zasto, ali prosto mi idu na zivce takve osobe kao ona, sva mila, dobra... Ne volim takve likove u serijama, tipa 'ne bi mrava" zgazili.

Pa za cije babe zdravlje da bude zloca. Nema dece sa Suljom, ali je on ceni vise nego ostale. Uziva, ima sve sto joj treba i sta sad da talasa iz dosade. Za mene jedini pozitivan lik u seriji. Uz Gulnihal jedina ravnoteza ovim zmijama.

Dobro Tzare, pa nemoj me odma pogresno shvatiti, samo iznosim svoje licno misljenje. Mene jedino u seriji malo iritiraju Hatidze (jer je postala krajnje odvratna i bahatog ponasanja), ova princeza Izabela i njena sluskinja (lepo joj je Suljo rekao da ako je princeza, nije Bog) i Ibrahim, on najvise prednjaci.
Tip je ljigavac prve klase, sve resava nasiljem, gleda sve da preokrene u svoju korist. Od kako je veliki vezir, mnogo se bre oteo..

Dobro Tzare, pa nemoj me odma pogresno shvatiti, samo iznosim svoje licno misljenje. Mene jedino u seriji malo iritiraju Hatidze (jer je postala krajnje odvratna i bahatog ponasanja), ova princeza Izabela i njena sluskinja (lepo joj je Suljo rekao da ako je princeza, nije Bog) i Ibrahim, on najvise prednjaci.
Tip je ljigavac prve klase, sve resava nasiljem, gleda sve da preokrene u svoju korist. Od kako je veliki vezir, mnogo se bre oteo..

ona mi je krajnje antipaticna, samo mi nije jasno s kojim pravom on to kaze kad vec sebe vidi kao boga

Back