Bonžita!
Aktivan član
- Poruka
- 1.517
Posednja epizoda...
I don't think so. Trenutno je repriza 50. epizode. Kasnije počinje 51.
Ibrahim, rekla bih, vara Hatidže sa Nigar-kalfom!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Posednja epizoda...
I don't think so. Trenutno je repriza 50. epizode. Kasnije počinje 51.
Ibrahim, rekla bih, vara Hatidže sa Nigar-kalfom!
...Pre svake epizode emituje se tkzv. Ozet, odnosno rezime (sazetak) prethodne...Ozet traje izmedju 30' i 1h...![]()
Znam, bre. Moja baba gleda jedno 10ak serija na tom satelitu, pa sam u toku, a i ja ponekad pogledam poneku epizodu.![]()
...Pozdrav za koleginicu baku......Ja jos uvek nisam u toj fazi, ali imam simptome...
![]()
PA JEL CE DA UMRE IBRAHIM?
...Pre svake epizode emituje se tkzv. Ozet, odnosno rezime (sazetak) prethodne...Ozet traje izmedju 30' i 1h...![]()
...Pozdrav za koleginicu baku......Ja jos uvek nisam u toj fazi, ali imam simptome...
![]()
![]()
Koliko me Halit odusevljavao u seriji 1001 noc,toliko mi ovde bezveze...A bas sam ga gotivila....Prelepa mi je Nigar-kalfa...
nešto mi spoileri danas teško idu
a što plače Ibrahim?
...Umrlo im je dete, prvi zivorodjeni sin, Mehmet...Hatidza ga je ugusila u snu, zaspala je sa njim u narucju, uspavljujuci ga...Scena njihovog bola je najjupecatljivija do sada u serijalu, izuzetno snazna i emocionalno teska...Prvu trudnocu nije iznela do kraja, pala je niz stepenice u pobuni janicara...
to sam gledala, kad je pala
a drugo dete je ugušila?
hoće li imate dece uopšte?
...Manjkavosti scenarija - lik Sulejmana je dramaturski nerazvijen, neizgradjen, bez slojevitosti i dubine koju ima Ibrahimov lik, primera radi, ili cak sporedni likovi, poput Nigar, Zumbula, Mahidevran...Halit je odlican glumac koji vlastitom harizmom, autoritetom i talentom uspeva da improvizuje visedimenzionalnost koja Sulejmanu nije scenaristicki data, iako se oseca praznina i nedorecenost...U drugoj sezoni sledi par maestralno odigranih scena u kojima ce doci do izrazaja njegov glumacki potencijal...Inace, Sulejman nije lik koji provocira naklonost zenske publike na nacin svojstven Onuru...Naprotiv...U spoiler-u dve scene u kojima Halit uspeva da pokaze deo svog talenta... Preporuka za sve kojima spoiler-i ne smetaju...![]()