Sulejman Veličanstveni

487px-MagnificentCenturyTheme.jpg

Jel ovaj lik drugi s leva Mustafa kad poraste?

....I glumica Nur Fettahoğlu koja igra Mahidevran (poznatu i kao Gulbehar - Prolecna Ruza) je takodje druga ili treca generacija turskih iseljenika u Nemackoj...Mnogi turski glumci su zapravo deca iseljenika, rodjena u mesovitim brakovima... :)...Pisala sam u okviru spoiler-a, ali da ponovim za one koji nisu zeleli da citaju desavanja unapred:...Produkcija je dugo tragala za glumicom koja ce igrati ulogu Hurrem, a na njihovom zvanicnom site-u vise meseci je stajao oglas u kojem se trazila zenska osoba starosti izmejdu 19 i 28 godina, 'prirodna plavusa vanredne lepote'...Glumacko iskustvo i znanje turskog jezika naglaseni su kao irelevantni...Iako je Meryem profesionalna glumica, mislim da je za njen angazman bio presudan fizicki izgled i egzotican akcenat...Gluma je, misljenja sam, na nivou amaterskog pozorista, iako je neke scene dobro iznela...

Zna li neko otkud se ova stvar nasla ovde? :D

Negde od 1:22:05

...Napisala sam u spoiler-ima, izvinjenje svima koji su procitali:...Divna melodija u sluzbi vestog marketinga...Peva Suzan Kardes, poznata turska pevacica rodom sa Kosova na svadbi
Nigar-kalfe, koju tumaci Filiz Ahmet, rodom iz Skoplja...
...Verovatno tu treba traziti razloge za konkretan izbor bas ove melodije...

....I glumica Nur Fettahoğlu koja igra Mahidevran (poznatu i kao Gulbehar - Prolecna Ruza) je takodje druga ili treca generacija turskih iseljenika u Nemackoj...Mnogi turski glumci su zapravo deca iseljenika, rodjena u mesovitim brakovima... :)...Pisala sam u okviru spoiler-a, ali da ponovim za one koji nisu zeleli da citaju desavanja unapred:...Produkcija je dugo tragala za glumicom koja ce igrati ulogu Hurrem, a na njihovom zvanicnom site-u vise meseci je stajao oglas u kojem se trazila zenska osoba starosti izmejdu 19 i 28 godina, 'prirodna plavusa vanredne lepote'...Glumacko iskustvo i znanje turskog jezika naglaseni su kao irelevantni...Iako je Meryem profesionalna glumica, mislim da je za njen angazman bio presudan fizicki izgled i egzotican akcenat...Gluma je, misljenja sam, na nivou amaterskog pozorista, iako je neke scene dobro iznela...

Jeste, ponekad se vidi da nije to profesionalna gluma...

Inače, odakle tebi informacije? :D

da nije ona Hurem lično? :think:

...Osmanlije nisu priznavale 'grofice' (ni sa ni bez navodnika), tako da bih se uludo trudila da ostavim utisak...:lol: ;)

...@Sokolica_M - sve informacije su by Google-efendija, uz malu pomoc strateski dobro rasporedjenih prijatelja...Na bugarskom, ruskom, grckom, rumunskom, makedonskom, slovackom forumu, kao i na forumima arapskih zemalja, serija se uveliko komentarise...Gledaoci su se cak samoinicijativno organizovali na prevodjenju epizoda, tako da zaista nije tesko doci do informacija...:)

Poslednja izmena:
Na bugarskom, ruskom, grckom, rumunskom, makedonskom, slovackom forumu, kao i na forumima arapskih zemalja, serija se uveliko komentarise...Gledaoci su se cak samoinicijativno organizovali na prevodjenju epizoda, tako da zaista nije tesko doci do informacija...:)

Možeš li mi negdje posltai link za grčki, rumunjski, makedonski i slovački forum jer ja radim na prevođenju serije, a nisam upoznat s njima.

Pozzzzz

Back