Modesti B.
gospođa Vineti
- Poruka
- 48.121
citjuci komentare slazem se sa pojedincima da ovaj spektakl,a tako je predstavljen....sve vise popprima atribute jeftino ili aj da budem blaza skromno,jer scene zaista deluju kao da su radjene u studiju,oni eefekti borbi zaista smesni skoro kao u kineskim crtacima koji su svakako namenjeni deci,a ako se ja pitam ni ona ne treba da ih gledajuKostimi mi izgledaju jeftino sa nekim glupim doradama,navlakama od kojekakvih materijala koji verovatno nisu ni za zavese a kamoli nesto sto bi trebalo da predstavlja skupocene haljine od svile.
Mada meni je gluma ok....sem naravno lose odglumljenih borbi ali u nedostatku sredstava valjda drugacije nisu ni mogli...igrala se deca rata,tako meni to izgleda...i ona krv koja prsti i poliva na sve strane u litrama. e tu su se istrosili to je vrhunac
Mada gluma mi je ok....sultan,Hurem,majka sultanija,Hurem,Hatidze,Ibrahim...one sluskinje ili kako ih vec zovu...sta znam meni je gluma a visokom nivou i ekipa je ok.
Ipak u seriji sultan je prikazan kao neko ko nije ugnjetavao narode koje je pokorio,ali da li je tako.....cini mi se da je u tom periodu bilo i svireposti i otimanja od neduznih i nabijanja na kolac...malo je tu mesta bilo za romantiku bar u onoj meri u kojoj je ona prikazana u seriji,iako ne sporim ljubav koja je postojala izmedju Sujejmana i Hurem....oni nikako nisu blagi vladari naklonjeni narodu kako su predstavljeni seriji, a koliko vidim ostati na vlasti je bilo prece nego sacuvati sopstvene sinove,surovo,mora se priznati
![]()
Bas se ne razumes u materijale.