- Poruka
- 2.642
Ја би да отпутујеИ шта је одлучио?! Хоће ли да се лечи, или да путује...?! :|
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ја би да отпутујеИ шта је одлучио?! Хоће ли да се лечи, или да путује...?! :|
Vas dvojica se ne trebate sekirati!!! Garantujem gajbom piva da na kraju niko živ neće ostati!!! Provjereno!!!
sto jes, jes bog sve vidi i sve ih je odveo sebi na istinu ,jedino si zaboravio krepanog Slobu , iako nije svima jasno od cega je on crko, al je svakako bozja volja da se nadje sa ovim gorepomenutim olosem ,jos da im se neki pridruze pa ce biti kompletiran spisak .
А "крепали" Рачан, од чега је он "црк'о"? :wink:
Dakle i sad je mrtav. jel'?Od smrt. Umro namrtvo.
dobro si ovo primetio,posto su njihova zlocinacka dela ostala nekaznjena na ovom svetu,Bog ih je kaznio,zaista kad pogledate svi srpski krvnici su umrli od neke teske bolesti Tudjman,Izetbegovic,Rugova pa onda onaj hrvatski general Bobetko...Bog sve vidi i zato ih je kaznio.
Dakle i sad je mrtav. jel'?
sto jes, jes bog sve vidi i sve ih je odveo sebi na istinu ,jedino si zaboravio krepanog Slobu , iako nije svima jasno od cega je on crko, al je svakako bozja volja da se nadje sa ovim gorepomenutim olosem ,jos da im se neki pridruze pa ce biti kompletiran spisak .
a jel ima neka teska bolest koja napada mozak i da li se ona leci??? ili da pitam na pf. zdravlje a??
ps. zasto spominjes rugovu??
pa spominjem Rugovu jer je i on umro od neke bolesti kao ovi ostali,isto to mislim i za Slobodana Milosevica da je djubre i zlikovac.
a za ova pitanja u vezi medicine pitaj nekog doktora ili studenta medicine,ja studiram ekonomiju;-)
Imaš pravo!!! Pustimo mirtve da počivaju u miru!!! A pitaš me za pitjence i mezence, naravno, uz obavezno prasetje pečence???More, manimo više ovi mrtvaci. Nego, deder, reci ti meni gde je ta tvoja lokacija. Da svrnem na to pitjence i mezence. Još su ovi praznici, valja se, a i u formi sam....po tom pitanju
Jel' to kažu oni koji su prošli kroz takvo iskustvo??? Ja nešto nisam čuo da su se i ostali nakon umiranja požalili!!!Каже се да од инфаркта умиру само миљеници Богова, јер је брза и лака смрт, а при том кад се још умре
у сну, то је смрт, каква се само пожелети може (једног дана)...
Imaš pravo!!! Pustimo mirtve da počivaju u miru!!! A pitaš me za pitjence i mezence, naravno, uz obavezno prasetje pečence???
E pa najviše po sahranama!!!
Praznici su skoro svi samo u Januaru, a mora da se misli i na ostatak godine!!!
E tu su opet mrtvi da izvade stvar!!!
Smrt je jedini Bogom zagarantovan provod!!!
Eeee, pa ti onda izij živo prase!!!Sunce ti hebem, kako god okreneš - ništa bez mrtvaci. Neka vajda i od smrt. (dalje od mene, smrt je prelazna bolest, iš,iš,iššššš).
Jel' to kažu oni koji su prošli kroz takvo iskustvo??? Ja nešto nisam čuo da su se i ostali nakon umiranja požalili!!!
Samo još istkni firmu pogrebnog društva i službeni telefon pa da te banuju zbog forumskog EPP-a!!!
Živo??? Jok. Ako nije na ražanj, može i ono iz rernu.
Коју би ти смрт изабрао, да те неко (Бог) пита, инфаркт (па још у сну), или неки канцер, пу, пу далеко било?! :wink:
Sunce ti hebem, kako god okreneš - ništa bez mrtvaci. Neka vajda i od smrt. (dalje od mene, smrt je prelazna bolest, iš,iš,iššššš).
I tu, naravno, opet dođosmo do rumenih prasitja!!!Не секијај се Ајкуло - Нема смрти без судњега дана, нити славе до Ђурђевдана...8-)
Sex do potpune dehidracije organizma!!!
Ajd sad da čujem ima li kakvih primjedbi???
Dehidracija!!!Требало би дехидратације, није згодно дехидрирати, после будеш збрчкан и спарушен леш...8-)
I tu, naravno, opet dođosmo do rumenih prasitja!!!