republik srpska ide u srbiju a crna gora i kosova u albaniju.sve to lepo i zadovoljno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lažeš.Bez imena,svedoka i činjenica.To nisu moji zemljaci.
Znam za hrvatske zločine. Ali hrvatski zločini nisu razlog da VRS protera ili pobije nekoliko hiljada Hrvata i Bošnjaka iz Šamca.
Zločinom se ne može opravdati zločin.
republik srpska ide u srbiju a crna gora i kosova u albaniju.sve to lepo i zadovoljno.
Tamo ce te i zavrsiti,ako i to ne sravnimo,kada dodje vreme a doci ce ,jel'![]()
do sledeceg rata kada pod Srbiju ponovo dolaze Kosmet i Crna gora.
ne moze.
zashto bi se hrvatima davalo ishta kad oni iz Bosne i onako nestaju za par decenija?
satrece ih cvetje a shto prezivi iselice se
znachi,jeftin blef
Aha,ne znam samo u kojim.Al znam da su se rvati udruzili sa balijama i prekrsili ustav o konstitutivnosti treceg naroda,tj.Srba,i tako nelegalno dobili drzavuZato što je bolje i nama da imaju tri konstitutivna naroda nego dva. Nisu se jednom Srbi i Hrvati udružili u različitim inicijativama.
shkavelu
http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/teme/federalizacija-prihvatljiva-ali-ako-se-provede-i-u-rs
Hrvati traže tri kantona + Šamac, Odžak Orašje i Derventu, muslimani traže Srebrenicu i koridor do Bihaća, Srbi traže da RS ostane kakva je sad + Brčko DC.
Sve u svemu, po mom mišljenju, od federalizacije BIH nema ništa.
Ne bih se ja brinuo.Ako se bilo šta desi u roku od par sati će svi Srbi u Posavini biti pod oružjem.Hrvatima niko ne veruje,muslimana u Posavini ima malo.Hrvatima mesto Dervente sjekiru u glavu, pa mirna Bosna.
Ne bih se ja brinuo.Ako se bilo šta desi u roku od par sati će svi Srbi u Posavini biti pod oružjem.Hrvatima niko ne veruje,muslimana u Posavini ima malo.
Jeste.To su i meni pričali za WWII.Al' su mi u isto vreme govorili da ne treba nikome verovati i imati spremno oružje za ne daj bože.Rat je zavrsio prije 14 godina..![]()
Jeste.To su i meni pričali za WWII.Al' su mi u isto vreme govorili da ne treba nikome verovati i imati spremno oružje za ne daj bože.