Sukrvica u mokraci

ocajnapesma

Primećen član
Poruka
973
Pre dva dana, pri kraju mokrenja, primetio sam bledoroze trag u mokraći. Nisam bio siguran, pa sam posle troga pri svakom mokrenju pratio, ali je mokraća bila normalne boje. Danas, nakon dva dana, ponovo isto - posledji mlaz je rozikast, obojen sukrvicom, ali samo u jednom mokrenju. Nemam neki simptom prehlade, osim što sam možda nazebao spavajući kraj otvorenog prozora...

Da li je ovo alarmantno i da li treba da idem kod lekara ili da pokušam sa uvinim čajem ili tako nečim najpre?

Mislio sam da najpre samoinicijativno odnesem sutra urin na analizu, pa posle s rezultatima da idem kod lekara.... Da li da idem kod lekara opšte prakse, ili kod urologa, nefrologa...? (ako odlučim da idem, ići ću kod privatnika pa mogu da biram)

Hvala unapred na odgovorima

Zasto bi isao kod privatnika ako si vec osiguran? Odes kod lekara opste prakse pa ce te poslati kod urologa (ili nefrologa) ako bude potrebe. U svakom slucaju, ja bih ti savetovao da odes, jer u tom slucaju sigurno nemas zbog cega posle da se kajes.

Nisam osiguran :) Nisam jeo cveklu, a i teško da bi se od hrane pojavilo u rasponu od 3 dana po jednom.

Zakazao sam nefrologa za stura.

Nadam se da je u pitanju samo neka infekcija, vrlo je psihički uznemirujuće videti krv u urinu.

Da li je neko imao iskustvo??

Nisam osiguran :) Nisam jeo cveklu, a i teško da bi se od hrane pojavilo u rasponu od 3 dana po jednom.

Zakazao sam nefrologa za stura.

Nadam se da je u pitanju samo neka infekcija, vrlo je psihički uznemirujuće videti krv u urinu.

Da li je neko imao iskustvo??

90% kamen se pomerio i strugnuo te..Proveri pa posle sto vise tecnosti caj od persuna a moze i poneko pivo da to isperes.

bio kod lekara - nalaz urina uredan, nalaz krvi uredan, lekarka pretpostavila pesak u bubregu, ultrazvuk pokazao pesak u oba bubrga.. čeka se još urinokultura, eventualno da se vidi da nema kakva infekcija, ali su mi rekli upravo to - pokrenuo se pesak, piti minimum 2,5 litra vode i čaja dnevno i nadati se da pesak neće postati kamenčuga

bio kod lekara - nalaz urina uredan, nalaz krvi uredan, lekarka pretpostavila pesak u bubregu, ultrazvuk pokazao pesak u oba bubrga.. čeka se još urinokultura, eventualno da se vidi da nema kakva infekcija, ali su mi rekli upravo to - pokrenuo se pesak, piti minimum 2,5 litra vode i čaja dnevno i nadati se da pesak neće postati kamenčuga

Odlicno ..sad flasu u ruke i na trcanje sto vise tecnoisti sto vise trcanja i malo malo pa pishhhhhh

Back