ocajnapesma
Primećen član
- Poruka
- 973
Pre dva dana, pri kraju mokrenja, primetio sam bledoroze trag u mokraći. Nisam bio siguran, pa sam posle troga pri svakom mokrenju pratio, ali je mokraća bila normalne boje. Danas, nakon dva dana, ponovo isto - posledji mlaz je rozikast, obojen sukrvicom, ali samo u jednom mokrenju. Nemam neki simptom prehlade, osim što sam možda nazebao spavajući kraj otvorenog prozora...
Da li je ovo alarmantno i da li treba da idem kod lekara ili da pokušam sa uvinim čajem ili tako nečim najpre?
Mislio sam da najpre samoinicijativno odnesem sutra urin na analizu, pa posle s rezultatima da idem kod lekara.... Da li da idem kod lekara opšte prakse, ili kod urologa, nefrologa...? (ako odlučim da idem, ići ću kod privatnika pa mogu da biram)
Hvala unapred na odgovorima
Da li je ovo alarmantno i da li treba da idem kod lekara ili da pokušam sa uvinim čajem ili tako nečim najpre?
Mislio sam da najpre samoinicijativno odnesem sutra urin na analizu, pa posle s rezultatima da idem kod lekara.... Da li da idem kod lekara opšte prakse, ili kod urologa, nefrologa...? (ako odlučim da idem, ići ću kod privatnika pa mogu da biram)
Hvala unapred na odgovorima