Sukobi u Makedoniji i antivladini protesti u Skoplju

Posto nisi upoznat situacijom u gradu, u tom delu siptari ne dolaze niti smeju..
Kada god igra Makedonija oni ne dolaze, ne smeju, vrebaju samo u Cari naselju i u Turskoj carsiji..

Igrali smo mi protiv Albanije jedno 3-4 puta do sada, nikada nisu smeli da dodju do stadiona.

Jedini put su dosli kada su igrali protiv Partizana, ali je ceo stadion bio zatvoren.
Radi bezbednosnih problema, ceo autobus njihov je bio kamenovan ispred, i naravno pohapseni su Makedonci i Srbi.

Ako vec nemaju muda da dodju onda im ne preostaje nista drugo nego da dron ponovo puste. :lol:
Koliko ima siptara u Skoplju?

Арнаута је превише, где год да их бројиш. Двојица, тројица могу да ти буду чак и пријатељи, али више од тога је неизбежно банда. Тако су направљени. То је моје лично вишедеценијско искуство - прво у ЈНА, а после у резерви полиције на КиМ.

Најлепше и најчасније занимање код комшија је сада да буду полицајци, пошто су осветлали образ и раније и недавно. Онако компликована и дуготрајна противтерористичка операција да прође без цивилних жртава - па то делује просто невероватно. Ни они хероји полицајци нису сигурно морали да изгину да су поступали као највећи стручњаци у том послу - Израелци. Пљас, па мокро, па после плач преко медија. Али "са Бара се нико не враћа".

Makedonija koja svima prija

I pored svih muka koje su snašle neoprezne Grke i neodložnih poslova u vezi s tim, zvanična Atina i dalje pokušava da simulira atribute države koja, osim ekonomske, ima i spoljnu, unutrašnju i svaku drugu politiku. Pokazalo se da pored bankrota i dužničkog ropstva, Ciprasa podjednako brinu semantika i etimologija zabranjene imenice “Makedonija”. Drugim rečima, prava prilika da se reši to besmisleno političko pitanje. Za male pare.

Grčki medij RTV SKAI je, naime, pozivajući se na izvore u Ministarstvu, objavio da zvaničnu Atinu, “iritira stav Srbije koja je u poslednje vreme povukla niz neshvatljivih poteza, vršeći pritisak u Evropskoj uniji za rešavanje problema naziva 'Makedonija' koji koristi zvanično Skoplje”

Šta više u tekstu se navodi da je Grčka “zbog nedavnih provokativnih poteza Beograda u vezi nazivom Bivše jugoslovenske republike Makedonije (BJRM), uložila zvanične proteste”, a da mi o tome pojma nemamo, da makar znamo, pa da se u rat spremamo.

U tipično pravoslavnom maniru koji s lakoćom prepoznajemo i u sebi, zvanična Atina je predočila da su zvaničnici u Ministarstvu inostranih poslova Grčke “sa nezadovoljstvom ukazali da Atina sedam godina podržava kandidaturu Srbije za prijem u Evropsku uniju, iako je Beograd, svojevremeno, potrčao da prizna BJRM, na osnovu svojih uskih interesa.”

http://www.e-novine.com/entertainment/entertainment-vesti/123666-Makedonija-koja-svima-prija.html

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=07&dd=24&nav_category=78&nav_id=1019233

Оки, комшија, Македонија је "поголем" географски простор, а ви се затрчасте да га именом монополишете, мада сте само на делу тог простора. Како год да Грцима гори под ногама, нису баш толико глупи да вам то дозволе. Али, знаш ти то боље од мене. Не истерују Грци "језичко чистунство", него национални интерес. Само смо ми Срби глупи, али, даће Бог, опаметићемо се и ми једног дана.

Ako vec nemaju muda da dodju onda im ne preostaje nista drugo nego da dron ponovo puste. :lol:
Koliko ima siptara u Skoplju?

Задњи попис 20.5% у Скопљу.

Далеко је та утакмица, видећемо шта ће бити, надамо се до тада да ће Албанци добити своје од свих нас на Балкану.

- - - - - - - - - -

Оки, комшија, Македонија је "поголем" географски простор, а ви се затрчасте да га именом монополишете, мада сте само на делу тог простора. Како год да Грцима гори под ногама, нису баш толико глупи да вам то дозволе. Али, знаш ти то боље од мене. Не истерују Грци "језичко чистунство", него национални интерес. Само смо ми Срби глупи, али, даће Бог, опаметићемо се и ми једног дана.

У реду је...Схватили смо да желиш да се македонци побију и нестану...
Маштај о томе*** *** *** сваки дан...шта да ти кажемо друго..

Poslednja izmena od moderatora:
У реду је...Схватили смо да желиш да се македонци побију и нестану...
Маштај о томе и *** *** *** сваки дан...шта да ти кажемо друго..

Буквално си ме шокирао тиме "што сте схватили" (додуше не знам ко сте све ви?) из мог поста. А тек прича о "убијању и нестајању". Једноставно сам остао без текста, не узимајући у обзир друге ружне речи.

Poslednja izmena od moderatora:
Ima leka apoteka.

volci.jpg

Poslednja izmena:
Sve je to sporo, čini mi se da se brže razmnožavaju nego što se ubijaju.

Greska si, evo pogledaj na kosovu i u makedoniji - po 2 dece imaju...opada i njima natalitet, naravno jos uvek su bolji od nas
jer se bave drogom,vade srbima organe, ubijaju decu, kradu..pa prezivljavaju bolje od nas..

**** se ne daju tako lako, podigao ih je Zli Sauron (citaj muhamed)

[video=youtube;GeZYNMHkVLs]https://www.youtube.com/wHkVLs[/video]

11214293_10154187253084968_7302637265429268584_n.jpg

#OnThisDay (28 July) in 1330, the Serbian King Stefan Uroš III Dečanski defeated the army of the Bulgarian Tsar Mikhail Shishman in the Battle of Velbazhd. The reason for the battle was Stefan's attempt to prevent the joint attack of #Bulgaria and #Byzantium on #Serbia. The battle ended with the deaths of Michael Shishman and utter defeat of the Bulgarian forces, with an emphasized role of the young Serbian king and crown prince Dušan in the battle. After the battle, Serbia became the most powerful force in the Balkans. (Photo: A detail from a 16th century icon of Stefan Dečanski, depicting the Battle of Velbazhd)

11214293_10154187253084968_7302637265429268584_n.jpg

#OnThisDay (28 July) in 1330, the Serbian King Stefan Uroš III Dečanski defeated the army of the Bulgarian Tsar Mikhail Shishman in the Battle of Velbazhd. The reason for the battle was Stefan's attempt to prevent the joint attack of #Bulgaria and #Byzantium on #Serbia. The battle ended with the deaths of Michael Shishman and utter defeat of the Bulgarian forces, with an emphasized role of the young Serbian king and crown prince Dušan in the battle. After the battle, Serbia became the most powerful force in the Balkans. (Photo: A detail from a 16th century icon of Stefan Dečanski, depicting the Battle of Velbazhd)

Znaci to je taj dana kada su bugari probali Srpsku kobasicu :lol:

Nemoj da nerviras bugare, oni najvise mrze srbe, dosta sa provokacijama:roll:

Буквално си ме шокирао тиме "што сте схватили" (додуше не знам ко сте све ви?) из мог поста. А тек прича о "убијању и нестајању". Једноставно сам остао без текста, не узимајући у обзир друге ружне речи.

Написао си пар афирмативних постова о Македонији и Македонцима, ал Сандокан то не може укапирати+је тежак комплексаш.

У Македонији велика акција против Исламске државе

У Македонији је току велика антитерористичка акција против припадника џихадистичке организације Исламска држава, као и против особа које учествују у врбовању македонских држављана ради приступања исламистичким паравојним формацијама.

Полиција хапси и претреса објекте у више градова, а према непотврђеним информација приведен је Реџеп Мемиши, имам две џамије у Скопљу, пренели су македонски медији.

Јединице МУП-а у Скопљу до сада су предузеле велику акцију у насељима Газо Баба, Дижонска и Серава, као и у Струги и Куманову, где је приведено неколико лица, а и даље трају претреси у Гостивару и на другим местима, јавио је Танјуг.

Полиција је упала у помоћне објекте, па и у џамије у Скопљу које су већ више месеци ван контроле Исламске верске заједнице. Реч је, како се наводи, о џамијама Тутунсуз и Јаја Паша.

Према првим информацијама, у акцијама је приведен поменути Реџеп Мемиши, имам џамија Тутунсуз и Јаја Паша.

Ускоро опширније…

http://rs.sputniknews.com/regioni/20150806/3765885.html#ixzz3i1nHTEYe

Back