Sukobi u Makedoniji i antivladini protesti u Skoplju

Oni se zovu Šćiptari ili priblizno tako pisano nasom latinicom, mada je Š mekse negi nace kao u nasoj rijeci liŠĆe, a Šiptar je pogrdno za njih i svaki se uvrijedi kad ih nazoves tako i traze da ih na svom jeziku zoves Albancima...ako ne vjerujes pitaj ih puna ih je Makedonija

Vrlo glupavo. Sami sebe zovu šiptarima a uvrede se ako ih neko drugi tako nazove :D

Зашто су убице из Шарли Ебдоа били покопани тајно, а косовски терористи убијени у Куманову с државним почастима?
Зашто ЕУ не реагује на ово?

http://dnevnik.mk/?ItemID=ECC740E6E29B5F4FB871EE456BD1CBCB

-----------------------------

Ја знам зашто.
А, ево и ова наша новинарка се одважила и рекла: "то је стандардни стил вавилонске блуднице".
Али медвед веч игра у њихово двориште.

Poslednja izmena:
Зашто су убице из Шарли Ебдоа били покопани тајно, а косовски терористи убијени у Куманову с државним почастима?

Ја знам зашто.
А, ево и ова наша новинарка се одважила и рекла: "то је стандардни стил вавилонске блуднице".

Mozda su zalutali i nasli se u Makedoniji. Mozda im nije bio cilj da zacnu rat u Makedoniji?

Ја знам зашто.

A zasto Makedonija ne reaguje na ovo?!

Шиптар против ЕУ, против Велике Албаније...Против промене Македоније..

Ne znam sta zelis ovim posom (video) pokazati.Ali ja sam siguran da ovaj isti siptar kada bi se pripucalo prvi bi pucao na policiju.Isto kao sto su to radili u Kumanovo.Ubijeni policajci sa ledja....

- - - - - - - - - -

Mozda su zalutali i nasli se u Makedoniji. Mozda im nije bio cilj da zacnu rat u Makedoniji?

Da dosli su ljudi samo da se pozdrave posto su izgubili put.......

- - - - - - - - - -

Ма не може у Македонији да буде као у Украјни из више разлога...

Први је да је Власт лоповска и америчка марионета.

Други је да је Опозиција приглупа и да шурује са шиптарима,педерима,циганима...итд.
Опозиција нема силу за насилне демострације.

Једини сценарио што може бити је општи етнички сукоби - македонци против шиптара...

Ja ne poznajem vlast koja je postena.Marionete su svi.E sad stvar je u tome ko je ise poslusan.Isto kao deca.

Ne znam sta zelis ovim posom (video) pokazati.Ali ja sam siguran da ovaj isti siptar kada bi se pripucalo prvi bi pucao na policiju.Isto kao sto su to radili u Kumanovo.Ubijeni policajci sa ledja....
.
Зар стварно мислиш да верујем неком шиптару?
Само показујем стање у Македонији, како све све филује..

Ja ne poznajem vlast koja je postena.Marionete su sv
i.E sad stvar je u tome ko je ise poslusan.Isto kao deca.

Због тога се серем на сваку власт и сваку партију која постоји у Македонији.

АУСТРИЈСКА ШТАМПА: Србија и Македонија ће платити високу цену због неувођења санкција Русији!

http://www.pravda.rs/2015/05/22/aus...visoku-cenu-zbog-neuvodjenja-sankcija-rusiji/

srbija-makedonija.jpg

У осврту, који потписује новинар Стефан Хадерер, наводи се: „Политика Запада која жели да одсече све руско-пријатељске везе почела је да се шири Балканом. Америчка Влада већ је одредила како Македонија треба да буде уређена“.

У тексту се наводи да Македонија и Србија нису подржале санкције према Русији и да ће сада због тога „платити високу цену“.

Што се тиче прекидања руских веза у Европи и на Балкану, Хадерер наводи да се ту ради о потенцијално „експлозивној стратегији“ која лако може да се заврши сукобима, грађанским ратовима и избегличким кризама унутар Европе.

Ako ne zelimo da pocrkamo od gladi , moramo se usprotiviti americko-nemackom fasizmu.

U suprotnom zivecemo kao i do sada , u drzavi gde caruje korupcija, gde ogromna vecina naroda zivi u bedi, gde nema perspektive za 90% naroda

Da bi se stiglo do boljeg zivota potrebna je hrabrost da se suprostavimo Nemackoj i Americi.

U suprotnom crknucemo

Poslednja izmena:
Ako ne zelimo da pocrkamo od gladi , moramo se usprotiviti americko-nemackom fasizmu.

U suprotnom zivecemo kao i do sada , u drzavi gde caruje korupcija, gde ogromna vecina naroda zivi u bedi, gde nema perspektive za 90% naroda

Da bi se stiglo do boljeg zivota potrebna je hrabrost da se suprostavimo Nemackoj i Americi.

U suprotnom crknucemo

Prorocki nema sta, hajde ti kreni na Ameriku, a mi cemo cekati da vidimo omjer snaga :D I malo manje tih prorockih "pomagala" u kontradikciju dolazis sam sa sobom, ili ce se crknuti ili zivjeti ne moze u isto vrijeme oboje

Prilozi

• 2905_cyksp.jpg
    2905_cyksp.jpg
    25,8 KB · Pregleda: 3
Poslednja izmena:
Данас вођа македонске опозиције Зоран Заев је посетио Бугарске.Он је рекао:"Желимо службене владе у Македоније по узору Бугарске".
Напиши српски да те читав свјет разумије!

- - - - - - - - - -

. . .

Poslednja izmena od moderatora:
Ja ne govorim o Grujevskom.Ista bagra to se zna.Ali ako je neko naneo najvece zlo Makedoniji po drzavnim znacaja to je partija SDSM.Prvo:150000drzavjanstva Kosovara radi jedno precedatelsko mesto.Drugo:teritorijalna podela Makedonije,Trece;premier Albanac,Cetvrto:Oficijalni Albanski od gradinke do kraja.Sta drugo treba?Popis na kome siptari postaju 25%.I na kraju krajeva prvi koji je skocio u skut siptarima je SDSM u
2002 god.koalicija sa UCK..

150.000 drzavjanstva Kosovara !?
Mozes li argumentovati ovo ?

Значи, ако доленаведени чланак је и упола тачан - више не морам објашњавати око сороспијске опозиције, евроталибана и евробољшевика у Р.Македонији.

Не цитирам део, него све је за читање.

Ц,ц,ц,ц,ц,ц,ц....

http://www.pravda.rs/2015/05/28/evo...rko-zene-u-crnom-b92-cesid-pescanik-e-novine/

Добра анализа с српске тачке гледишта.
Одлично је што се напад у Куманову повезује са очигледним великим приближавањем Р.Македоније и Р.Србије у више области на највишем нивоу.

Објављено: 20. мај 2015, 07:55

Македонија на нишану

Како је Груевски нарушио геополитичко „свето писмо“ наметнуто Македонији противно њеним интересима и за Запад постао балкански мрачњак.

Пише: Драгомир Анђелковић

images

Za narod, za zemlju, za Makedoniju!

Још када би смрад Грујевски изгласао закон за бранитеље било би лепо...
Али твој Грујевски је дао шиптарима све, а Македонским бранитељима земље из 2001 године је дао једну велику
Ку**ину..

Још када би смрад Грујевски изгласао закон за бранитеље било би лепо...
Али твој Грујевски је дао шиптарима све, а Македонским бранитељима земље из 2001 године је дао једну велику
Ку**ину..

Moj Gruevski? :D

Back