Vlad88
Iskusan
- Poruka
- 5.398
TOS 1 stigao u Irak iz Rusije za potrebe spaljivanja pacovskih kozojeba 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izgleda da je likvidiran veoma znatan broj Putinovih fanova.http://www.blic.rs/Vesti/Svet/484012/Dzihadisti-Bajram-slavili-pokoljem
ovaj bolestan svet stvarno bi trebala da rokne neka kometa.
a i kad vidim da ovde ima onih koji podrzavaju ovu bolestinu ,sta da se ocekuje od neobrazovanih divljaka
Izgleda da je likvidiran veoma znatan broj Putinovih fanova.
Ima spot na YouTube
Jaguarkini puleni uzvracaju udarac, USA evakuise ambasadu u Bagdadu kao i konzulat u Irbilu u Kurdskom delu zemlje.
Tenkovi iracke vojske na ulicama Bagdada i u zelenoj zoni
Kazem ja da treba da navijamo za Jaguarkine, oni ce i Amere da umlate kako su krenuli
Ali danas je vaš prijatelj Nuri al Maliki pokopan izjavom njegove ekselencije Kerija.Nema trika - juce su pod bombama americke avijacije potamanjeni teroristi ISISA i Kurdi su vratili kontrolu nad tri grada ....
Naime, novoizabrani irački predsjednik imenovao je novog premijera te mu poručio da hitno sastavi novu Vladu. Stari premijer, Nouri al-Maliki, kojeg je na vlast još 2003. postavio Washington nakon invazije na Irak, poručuje kako ne prihvaća takvu odluku te odbija prepustiti vlast (opširnije o temi: Iransko-američki konsenzus: Maliki mora otići, u Bagdadu izabran novi premijer - Analiza: Političke kalkulacije u vrijeme tragedije jednog naroda).
U isto vrijeme stižu informacije kako je Maliki na ulice Bagdada poslao specijalne snage i pripadnike paramilitarnih skupina. Nedugo zatim Maliki je održao govor na državnoj televiziji poručujući kako je imenovanje njegove zamjene "opasno kršenje Ustava" te kako će "tu pogrešku ispraviti".
Normalno je da se Obama sastaje sa svetskim premijerima. To ne znači da ih je on tu postavio.Jaguarka je u pravu, kao i uvek.
Evo ovog "Putinovog pulena" iz perioda pre manje od godinu dana, tačno se vidi da je ruski čovek
Pogledajte prilog 336069
Ja znam da su tebe učili da 1000 puta ponovljena laž postaje istina, ali veruj mi to ne važi za 1000 puta ponovljenu glupost.
Ovo se nije desilo u islamskoj historiji da muslimani nacine ovakava pokolj jednog naroda samo zato sto pripdaju nekoj drufgoj religijii. Da podsjetim Jezidi pripdaju staro-persijskoj religiji Zoroastrijanaca i poklonici su vatre kao i istioimeni sektasi. Naravno naroedd nije kriv stoi pripada jednoj sekti i svi muslimani su dnaas uz Jezide i svi Siiti i Iranhci se mole za Jezide. Ovo nije trebalo da se desi i ovo je njaveca sramota za Sunnite i za sve muslimane. Amerika mora pritje3ci u pommoc i mora vojno interevnnirati kako bi se s rpiejciio pokolj jednog naroda.
Po svemu sudeći, Kalifat pravi nezadržive nalete prema Damasku.