Sukobi s policijom u Londonu

• Začetnik teme Začetnik teme Droid
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nije problem da li može ili ne, nego je problem što divljaci ne znaju da se ponašaju. Neka su ti prozori manje od 50 eura, mnogo je, jer je izazvano onako kako je izazvano, bez razloga. Niko nema pravo da uništava tuđu imovinu, posebno državnu, ako se on našao u problemu. Šta, ti ne dobiješ platu na vrijeme, i kreneš da lomiš sve prozore po Budvi zbog toga? I to je u redu?

tako mislis jer mislis o plati ! jer si rob masonskog novca !

novac ! novac je guz papir !

novac omogucava akumulaciju. pa ljudi kapital daju za kamatu. a sami ne rade nista, a duznici skapavaju ! potrebna je reforma. ukidanje kamata ! kontrolisanje cena ! drzavna intervencija !

тачно,само петина америчког новца у оптицају је подржано златним резервама:rtfm:

glupost je zlato. zlato vredi jer je stvoreno nekim radom. rad ima vrednost a ne zlato. zlato je prevara.

ako radis mesec dana kao profesor, i drzava istampa 2000 eura i da ti kao platu, i ako se uspostavi index merenja rada, pa svako dobije od drzave koliko zasluzuje, onda dobijas dovoljno novca, a nema inflacije.

rad je dovoljna osnova !

zlato treba izbaciti iz ekonomske upotrebe !

gledao sam onaj film dao mi wujamarkoff Money master i kaze covek lepo da je ostrvo Gurnsey primenilo tehniku koju sam gore naveo i sve je savrseno funkcionisalo.

Dokle god se vezemo za eur ili dolar bicemo robovi svetskih masonskih bankarskih mocnika. Zasto ce nam dolari kad novac mozemo sami da stampamo. A i sam dolar nema pokrice i guz papir je. Onda sami treba da ga stampamo i to besplatno. I kontrolisano da ne dodje do inflacije.

Back