zbiljaš
Domaćin
- Poruka
- 4.685
Držimo palčeve da se sukob između Putina i Lavrova produbi i izazove još veću krizu u Kremlju jer to ide na ruku nama SRBIJANCIMA bratskoj Ukrajini koja se već četvrtu godinu herojski brani od ruske agresije!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti nisi svestan koliko ovakvim upisima činiš da tvoji muslimani izgledaju loše u očima drugih ljudi. Kao da radiš protiv svog islama, neuzubillah.Držimo palčeve da se sukob između Putina i Lavrova produbi i izazove još veću krizu u Kremlju jer to ide na ruku nama SRBIJANCIMA bratskoj Ukrajini koja se već četvrtu godinu herojski brani od ruske agresije!

Koliko ja znam Srbi sebe zovu Srbima a oni koji zovu Srbe Srbijancima, neznam dali se baš osećaju Srbima. Što se tiče Ukrajine, da jesu bratski narod kao i Rusi I ovo je strašna tragedija da među sobom prolivaju krv. Ima i deo Ukrajinaca koji kao I dobar deo Hrvata sebe smatraju daleko bližim Nemcima, pogotovu onim strujama sa malo radikalnijim orijentacijama.Držimo palčeve da se sukob između Putina i Lavrova produbi i izazove još veću krizu u Kremlju jer to ide na ruku nama SRBIJANCIMA bratskoj Ukrajini koja se već četvrtu godinu herojski brani od ruske agresije!
Ma, svi su provalili da je kolega Zbiljaš musliman, i da je u svojoj mržnji prema srpskom narodu, smislio da se samoidentifikuje kao "Srbijanac", pa da iz te pozicije hvali antisrpsku politiku kao nešto dobro za Srbijance.Koliko ja znam Srbi sebe zovu Srbima a oni koji zovu Srbe Srbijancima, neznam dali se baš osećaju Srbima. Što se tiče Ukrajine, da jesu bratski narod kao i Rusi I ovo je strašna tragedija da među sobom prolivaju krv. Ima i deo Ukrajinaca koji kao I dobar deo Hrvata sebe smatraju daleko bližim Nemcima, pogotovu onim strujama sa malo radikalnijim orijentacijama.
Koliko ja znam Srbi sebe zovu Srbima a oni koji zovu Srbe Srbijancima, neznam dali se baš osećaju Srbima. Što se tiče Ukrajine, da jesu bratski narod kao i Rusi I ovo je strašna tragedija da među sobom prolivaju krv. Ima i deo Ukrajinaca koji kao I dobar deo Hrvata sebe smatraju daleko bližim Nemcima, pogotovu onim strujama sa malo radikalnijim orijentacijama.
Suština je da je Zbiljaš srbomrzac, koji oznaku "Srbijanac" za sebe, koristi da piše protiv srpskog naroda.Да.
Нпр. онај издајник Бранко Радичевић који пише
Србијанче, огњу живи,. Ко се тебе још не диви!
![]()
Ukrajinci su bili deo mnogih koncentracionih logora za vreme Drugog Svetskog rata.Koliko ja znam Srbi sebe zovu Srbima a oni koji zovu Srbe Srbijancima, neznam dali se baš osećaju Srbima. Što se tiče Ukrajine, da jesu bratski narod kao i Rusi I ovo je strašna tragedija da među sobom prolivaju krv. Ima i deo Ukrajinaca koji kao I dobar deo Hrvata sebe smatraju daleko bližim Nemcima, pogotovu onim strujama sa malo radikalnijim orijentacijama.
Рваћане, не од лане одувек си ти без мане!Да.
Нпр. онај издајник Бранко Радичевић који пише
Србијанче, огњу живи,. Ко се тебе још не диви!
![]()
Ко још каже Хрваћанин? Али Србијанац је добио ново, пежоративно значење и другог сада нема. Велики Бранко је био у свом романтичарском.заносу, много пре злочина "Хрваћана" у Великом рату и Јасеновцу.Рваћане, не од лане одувек си ти без мане!