blooser
Veoma poznat
- Poruka
- 14.982
Gdje si sakrio metlu?
Cuj, metlu... Pajser i bacac plamena, baby. A dacemo i vama jedan, pa da opalimo zajedno po milim nam vodjama i njihovim tzv protivnicima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gdje si sakrio metlu?
Cuj, metlu... Pajser i bacac plamena, baby. A dacemo i vama jedan, pa da opalimo zajedno po milim nam vodjama i njihovim tzv protivnicima.
Koju marku sportske opreme preferiraš?ah barem srbi zive siromasno i koliko vidim nemaju nista protiv toga
Koju marku sportske opreme preferiraš?![]()
Volim sve što vole mladi.
Volim sve što vole mladi.
Ccc...al' si ti maliciozna.Ja sam uglađen i fin i nećeš me skrenuti sa puta.A Nike patike dakle.Pa obuci ih da ih dobro zahračkaš
hrvati su nam pokazali primer sta i mi treba da uradimo.
Kakvo je ovo smesno naguravanje sa murijom?![]()
iskreno sumnjam, organizator skupa je to pokrenuo preko facebooka, e sada možda jedino ako netko iz ostalih zemalja to učiniMislim da ce u nekom narednom periodu doci do velikih nemira na prostorima ex Juge ,ali ovoga puta ne zbog razloga iz proslih sukoba vec cisto ekonomskih . Bez obzira obzira o kojoj se drzavi radi u
regionu sem Slovenije svi su u nezavidnom polozaju i sve je razbila tranzicija a ljudi su sve siromasniji. Stoga ce morati negde da pukne a ovo u HR je samo pocetak ili signal da se nesto sprema.
I meni liče na baletane al ćutim![]()
Nema tu muda kao kad se shibaju radikali sa murjom, tu lete žardinjere, autobusi i tramvaji na sve strane a posle par sati, svima sijaju nove patike na nogama![]()
Hrvat, mojne da si nervozan.
Samo se seti gej parade, onog trolejbusa sto pici, razbijenih murijaskih glava itd.![]()