sukob muslimana u Novom Pazaru

Daj neki link o tim planovima.

Хоћеш ЛИНК од пре 17 година, је л' ти то мене зајеб*ваш??? Или стварно мислиш да се ЦЕЛОКУПНА ИСТИНА ОВОГА СВЕТА НАЛАЗИ НА ИНТЕРНЕТУ??? У том случају те заиста жалим.

п.с. Могу евентуално да прекуцам текст који је објављен код нас ... у једном часопису пре 17 година ...

Zar ti još nisu rekli da je tito umro 80-tih godina, a ja govorim o 2005/06 godini! Nešto si veoma pogrešio vremensku zonu, jesam obavešten jer sada postoji savremeni instrument informacija, dakle da te podsetim, grci su rekli da su ta saznanja o mogućnosti raketiranja ove tri zemlje, i same te zemlje znale za te planove, na šta ja mislim da niko ovde nije znao o tome, jer da jeste tako onda bi ova zemlja vodila sasvim drugačiju politiku prema americi i grčkoj!

Cak ni drug tito nije znao?:shock::arrow::lol:

Хоћеш ЛИНК од пре 17 година, је л' ти то мене зајеб*ваш??? Или стварно мислиш да се ЦЕЛОКУПНА ИСТИНА ОВОГА СВЕТА НАЛАЗИ НА ИНТЕРНЕТУ??? У том случају те заиста жалим.

п.с. Могу евентуално да прекуцам текст који је објављен код нас ... у једном часопису пре 17 година ...

Ne moras da ga prekucas, skeniraj ga.

Ma pusti ovog Titusa, vidiš da je to jedno DERPE, koje je našlo da ovde leči svoje komplekse! Samo bezuspešno!

Ja bih tebi trebao da uputim saucesce posto si toliko naivan da poverujes da tito nije imao pojma o tome.

Nisam reko da nezna, već mislim da nije znao, e sad velika je razlika ako je znao a prećutao svom naordu ovo zlo koje mu se spremalo, ili ako zaista nije znao ! Mada lično moje mišljenje je ako su podaci tačni da su sve informativne agencije znale za taj incident u to doba, onda pretpostavljam da je i Tile znao o tome! Kao drugo i sam vidiš i znaš kako amerikanci vole da igraju dvostruku igru, tj. na jednoj strani se ulizuju dok na drugoj strani iza ledja ti misle da ti bog ne da! E zato mislim da Tile nije znao, ili ga možda nisu obavestili ovi iz UDBE! Najverovatnije da smo imali u to vreme curenje informacija i krtice po bezbedonosnom sistemu zemlje! Zašto su onda u to vreme ameri uvek bili za korak ispred nas?

Nisam reko da nezna, već mislim da nije znao, e sad velika je razlika ako je znao a prećutao svom naordu ovo zlo koje mu se spremalo, ili ako zaista nije znao ! Mada lično moje mišljenje je ako su podaci tačni da su sve informativne agencije znale za taj incident u to doba, onda pretpostavljam da je i Tile znao o tome! Kao drugo i sam vidiš i znaš kako amerikanci vole da igraju dvostruku igru, tj. na jednoj strani se ulizuju dok na drugoj strani iza ledja ti misle da ti bog ne da! E zato mislim da Tile nije znao, ili ga možda nisu obavestili ovi iz UDBE! Najverovatnije da smo imali u to vreme curenje informacija i krtice po bezbedonosnom sistemu zemlje! Zašto su onda u to vreme ameri uvek bili za korak ispred nas?

:D:D:D:D:D

Najlakše je izvlačiti kontekste kao naša RTS i usraška B92 i sastaviti tako da sve izgleda smešno i bolesno! Ipak ima i ljudi koji vide prevaru i obmanu, tako da ti tvoji konteksti izgledaju suviše bedno, jer onaj ko čita ceo tekst videće o čemu je pisano, a ne samo kontekste podvučene i podebljane!

Hoce, sve ce razumeti...i nece im trebati mnogo da razumeju...jedan post ce biti sasvim dovoljan...

Еееееееееее, Ајроне, дивна реч СВЕ-МИР, просто свемогућа реч... једнога дана, ако Бог да и ако ме послужи здравље и срећа јуначка, написаћу нешто на ту тему...(у блогу)... за сада не поседујем довољно смирења јер ме ова државна догађања веома нервирају и стално избацују из "колосека"... али даће Бог........

Nadam se da ćemo videti tu tvoju bogomudrost pre nego se vratimo tamo odakle smo došli - u energiju

p.s. do sada je nauka napredovala a crkva povlačila svoje teze, ostale su još samo tri...

Back